Jasno
19°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Schudol a podstúpil vyše 30 operácií, aby vyzeral ako Ricky Martin: Podarilo sa mu to?
Zdielať na

Schudol a podstúpil vyše 30 operácií, aby vyzeral ako Ricky Martin: Podarilo sa mu to?

Zdroj: Profimedia

Mladý muž sa natoľko túžil priblížiť svojmu idolu, že si neváhal opakovane ľahnúť pod nôž a dnes je z neho úplne iný človek. Čo poviete, stálo to za to?

Francisco Mariano Javier Ibanez z Argentíny podstúpil doteraz vyše tridsať zákrokov, aby vyzeral ako jeho idol, spevák Ricky Martin, ešte predtým však prešiel neuveriteľnou chudnúcou premenou, píše portál mirror.co.uk.

V roku 2018 sa Francisco objavil v argentínskej reality šou o chudnutí „Cuestion de Peso“ („A Matter of Weight“), počas ktorej schudol viac ako 90 kilogramov. Následne začal vylepšovať najmä svoju tvár.  

„Rickyho milujem a stojím si za tým, že je to najpríťažlivejší muž na svete,” povedal Francisco, no zároveň dodal, že na svoj nový vzhľad si stále nevie zvyknúť, dokonca niekedy pochybuje, či všetky tie zákroky boli dobrým rozhodnutím.  

Profimedia

Na plastikách a skrášľovacích procedúrach sa stal doslova závislým a tvrdí, že stále je niečo, čo by chcel vylepšiť. Hoci sa stále nezmieril so svojím novým zovňajškom, neustále ho to ťahá k ďalším zákrokom.  

„Nie je to ale žiadny med. Musím priznať, že mi operácie spôsobili veľa problémov. Nemôžem poriadne dýchať, pretože mám niečo s nosom. Mám bolesti v miestach, kde mám výplne, a koža na tvári v určitých miestach nepríjemne pne. Nemôžem povedať, že by som niečo také odporučil ďalším ľuďom. Mali by si to dobre rozmyslieť,“ pokračoval.

30-ročný muž sa však ani po množstve zákrokov  stále necíti ako dvojník Rickyho Martina. Sám priznal, že sa mu príliš nepodobá. Veril, že mu pomôže už prvá operácia, ale stále nevidí výsledok, ktorý si pôvodne vysníval. Napriek tomu ho zastavujú ľudia na ulici a hovoria mu, že vyzerá ako spevákov brat. 

“Predtým mi nikto nehovoril, že som krásny a že vyzerám dobre. To už je minulosťou a aspoň v tomto smere sa môj život zlepšil. Keď si ale uvedomím, koľko problémov som si zákrokmi vyrobil, mám hneď po nálade,“ doplnil mladý muž.  

Čo poviete, podobá sa teraz na speváka Rickyho Martina?  

Súvisiace články

Najčítanejšie