Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Túžite po peknom a pevnom pozadí? Stavte na 3 tipy fitness trénerky, výsledok vás ohromí
Zdielať na

Túžite po peknom a pevnom pozadí? Stavte na 3 tipy fitness trénerky, výsledok vás ohromí

Zdroj: Instagram/fitness4lazygirls

Pribúdajúci vek, nedostatok cvičenia a pravidelného pohybu či sedavé zamestnanie, to všetko neprospieva nášmu fyzickému aj psychickému zdraviu a rovnako na to dopláca aj naše pozadie.

Fitness trénerka Isabelle Morris, ktorá vystupuje na sociálnych sieťach ako “Fitness for Lazy Girls.” zdieľa pre svojich fanúšikov rôzne tipy a rady týkajúce sa cvičenia a zdravého životného štýlu. Teraz sa zamerala na pekne tvarované a pevné pozadie a poradila ženám, na čo by sa mali sústrediť, aby sa k nemu dopracovali, píše Daily Star.

3 tipy na pekný a pevný zadok    

  • Ak chcete mať pekne vytvarované sexi pozadie, mali by ste sa podľa trénerky zamerať na silový tréning. Z cvikov sú ideálne drepy, výpady či mŕtvy ťah, čo sú klasické komplexné cviky určené primárne na posilnenie spodnej časti tela, vrátane zadku. 
  • Cviky je ideálne striedať a postupne zvyšovať tlak na sval aj počet opakovaní, tak dosiahnete pekné a postupne tvarovanie pozadia.  
  • Ďalším dôležitým krokom je jedálniček, do ktorého by ste mali rozhodne pridať viac bielkovín, ktoré sú dôležité na pevnosť a rast svalov.  
  • Trénerka upozornila aj na to, že je nesmierne dôležité mať trpezlivosť, pretože vytvarovanie postavy aj pozadia si vyžaduje veľa času. Neexistujú žiadne rýchle riešenia, musíte vynaložiť úsilie a vytrvať, aby ste dosiahli vysnívané krivky.  

Isabelle svoje rady na pevné pozadie výstižne zhrnula: “Dvíhajte činky, jedzte bielkoviny a buďte trpezliví! A je to!” dodala fitness trénerka, ktorá sa stala pre mnohé ženy inšpiráciou.   

Súvisiace články

Najčítanejšie