Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Za týždeň 1-2 kilá dolu úplne bez námahy? Stavte na čaj, ktorý spaľuje tuky oveľa rýchlejšie
Zdielať na

Za týždeň 1-2 kilá dolu úplne bez námahy? Stavte na čaj, ktorý spaľuje tuky oveľa rýchlejšie

Zdroj: Profimedia

Jeho sila nespočíva len v jedinečnej chuti a uhasení smädu, ale predovšetkým v jeho zázračných účinkoch, vďaka ktorým sa môžete zbaviť aj nadbytočných kilogramov.

Tým zázrakom nie je nič iné, ako mimoriadne účinný zelený čaj. Dokáže povzbudiť organizmus, naštartovať váš spomalený metabolizmus a vďaka vysokému množstvu antioxidantov pôsobí preventívne aj proti rakovine.

Vedeli ste, že pri chudnutí pomáha aj akupunktúra? 

Účinky zeleného čaju a ako ho využiť na chudnutie? 

Jeho zloženie tiež pomáha znižovať hladinu cholesterolu v krvi, má pozitívne účinky pri reumatizme, srdcovo-cievnych chorobách a podporuje imunitu. V kombinácii s ľahkými jedlami sa jeho účinok násobí.  

Vyskúšajte diétu so zeleným čajom počas jedného týždňa. Vždy pol hodiny pred každým jedlom vypite jednu väčšiu šálku čerstvo pripraveného čaju. Zasýti vás a povzbudí látkovú premenu. Polyfenoly obsiahnuté v čaji podporujú produkciu noradrenalínu a rýchlejšie spaľovanie tukov. Spálite teda viac, aj keď práve nešportujete.  

A ako si zelený čaj pripraviť? Nie je potrebné robiť silný odvar, na zaliatie nepoužívajte vriacu vodu, ale vodu s teplotou okolo 80 °C. Čaj lúhujte asi päť minút. 

Aby ste schudli, musíte sa držať základného pravidla: váš energetický výdaj musí byť vyšší ako príjem. Jedzte najlepšie päťkrát denne menšie porcie a vyberajte si výživné a ľahké jedlá. 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie