Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Jednoduchý trik, s ktorým zrýchlite metabolizmus: Vážne stačí urobiť iba TOTO?
Zdielať na

Jednoduchý trik, s ktorým zrýchlite metabolizmus: Vážne stačí urobiť iba TOTO?

Zdroj: Profimedia

Ak máte dobrý metabolizmus, rýchlejšie sa viete zbaviť kíl navyše. Ako ho však naštartovať? Stačí urobiť naozaj veľmi jednoduchú vec...

Niektorí odborníci tvrdia, že ak denne vypijete pohár vody navyše, spálite tým až o 300 kJ viac a nemusíte pritom ani nič extra robiť. Je to však naozaj pravda? 

Vedeli ste, že schudnúť sa dá aj pomocou akupunktúry?

​Mnohí odborníci sa zhodli v tom, že ak denne a pravidelne budete piť dostatok vody metabolizmus naozaj zrýchlite a následne schudnete. Nie je to však také jednoduché... "Svalové bunky sú zo sedemdesiatich percent tvorené vodou, ktorá do nich prichádza ako regenerácia a zároveň aj chladiaca tekutina," vysvetľuje pre blesk.cz Pavel Suchánek, odborník na výživu. Ak má telo dostatočné množstvo tekutín, rýchlejšie regeneruje svaly, čo ide ruka v ruke aj so zrýchlením metabolizmus. Čím máme viac svalov, tým viac spálime, takže aj chudneme. Ak teda svoje telo budete dostatočne "zavlažovať", vaše svaly budú dobre regenerovať a fungovať a tým sa vám zrýchli aj metabolizmus a kíl sa zbavíte oveľa rýchlejšie. 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie