Skoro jasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Slovenská moderátorka je ľahšia o 24 kíl: Pomohli jej injekcie na chudnutie
Zdielať na

Slovenská moderátorka je ľahšia o 24 kíl: Pomohli jej injekcie na chudnutie

Zdroj: TV JOJ

Chudne takmer celý život a vyskúšala už množstvo rôznych diét. Až teraz sa jej však podarilo zbaviť množstva kíl a hmotnosť si aj udržať! Renáta Názlerová priznala, čo robila.

Niekdajšia populárna tvár televízie JOJ Renáta Názlerová je hrdá moletka a svojím prístupom k životu dodáva sebavedomie mnohým ženám...

Tmavovláska sa rozhodne nemieni skrývať pred svetom len preto, lebo má pár kíl navyše. A práve tento svoj postoj a sebavedomie sa snaží preniesť aj na iné ženy, ktoré sa neustále trápia pre to, ako vyzerajú. V lete nemá problém ukázať sa v bikinách a ženám ochotne podarí aj čo sa týka módy. Najnovšie sa pochválila, že sa jej podarilo od novembra 2022 doteraz zhodiť až 24 kíl! Renáte sa už v minulosti podarilo zhodiť desiatky kíl, no časom ich aj pribrala naspäť. Tentoraz sa však jojob efektu vyhla. Ako? Injekciami na chudnutie, ktoré však konzultovala s doktormi. "Sú na predpis a pichajú sa raz denne, ráno. Užívam ich s prestávkami rok. Účinok sa prejavuje tak, že človek má hlad, ale nemá chuť... Viem sa lepšie kontrolovať...Stačí zjesť málo a hneď sa dostaví pocit nasýtenia," priznala Názlerová. Čo sa týka potravín, zje všetko, no po 17.00 už takmer nič. Otázne je, ako bude v chudnutí pokračovať, keďže spomínané injekcie nemôže brať celý život. Hmotnosť by si chcela udržať práve pohybom.

Takto vyzerala ešte v auguste...

Renáta Názlerová

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie