Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ohromujúca premena Kelly Clarkson: Bacuľatá speváčka je minulosť, teraz vyzerá úplne inak!
Zdielať na

Ohromujúca premena Kelly Clarkson: Bacuľatá speváčka je minulosť, teraz vyzerá úplne inak!

Zdroj: Profimedia

Americká speváčka a moderátorka absolútne ohromila svojich fanúšikov, keď sa predviedla s rapídne schudnutou postavou. Kypré tvary a oblé líca sú preč, vyzerá ako úplne iná žena!

Dnes už 41-ročná Kelly Clarkson sa stala miláčikom Ameriky ešte v roku 2002, keď sa stala víťazkou populárnej speváckej šou American Idol, pripomína nypost.com.

Celkovo predala viac ako 20-miliónov platní a bola vzorom pre mnohé mladé dievčatá aj chlapcov. Kým na začiatku bola krásna a štíhla sexi blondínka, počas svojej kariéry menila nielen imidž, ale zmenila sa aj jej postava.

Popri mimoriadne úspešnej kariére si Kelly založila rodinu, s Brandonom Blackstockom sa stali rodičmi dvoch detí. V lete 2020 však vyšlo najavo, že slávny pár sa rozvádza. Nahromadený stres z rozvodu a obrovské pracovné vyťaženie sa podpísali aj na jej postave. Kelly vtedy veľmi pribrala a vyzeralo to, akoby sa úplne opustila.

Podľa jej slov to boli práve jej deti, kvôli ktorým sa rozhodla pre zdravší životný štýl.   

„Je teraz single matkou. Chce byť zdravá a chce tu byť pre svoje deti čo najdlhšie. Sústredí sa na svoj nový život a chudnutie. S tým bojuje starým klasickým štýlom a poctivo na sebe pracuje,” dodal zdroj zo speváčkinho okolia pre Daily Mail.

Kelly Clarkson sa podarilo zhodiť už viac ako 30 kíl a mnohí začali špekulovať, či za rýchlym úbytkom hmotnosti nie sú pochybné lieky na chudnutie, ktoré vyvolali ošiaľ medzi celebritami.

Clarkson tieto špekulácie vyvrátila a potvrdila, že sa rozhodla chudnúť prirodzenou cestou a to prísnym jedálničkom a pravidelným cvičením. Speváčka upresnila, že obmedzila príjem cukru a sacharidov a v strave zvýšila príjem bielkovín.  

Kelly teraz vyzerá naozaj fantasticky, čo poviete?  

View this post on Instagram

A post shared by PopCulture (@popculture)

Súvisiace články

Najčítanejšie