Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Po dlhej dobe ho nafotili paparazzi a bol to šok: TAKTO teraz vyzerá legendárny herec Jim Carrey
Zdielať na

Po dlhej dobe ho nafotili paparazzi a bol to šok: TAKTO teraz vyzerá legendárny herec Jim Carrey

Zdroj: Profimedia

Slávny hollywoodsky herec, ktorý sa preslávil najmä kultovými komédiami, oslávi už o pár dní 62 rokov, no honosnú oslavu s priateľmi si doprial už o niečo skôr. Pozrite sa, ako sa zmenil, spoznali by ste ho ešte?

Jim Carrey bude mať narodeniny až 17. Januára, no veľkú párty plnú slávnych hviezd usporiadal už o niečo skôr, informuje Daily Mail.

Herca preslávili najmä kultové komédie ako Blbý a blbší, Maska, Ace Ventura či Ako Grinch ukradol Vianoce, a práve vďaka rôznym filmovým úlohám, sme ho mohli vidieť v niekoľkých uletených lookov. Carrey sa však v posledných rokoch držal skôr v úzadí, v minulom roku dokonca oznámil, že s herectvom pravdepodobne končí a plánuje ísť do “filmového dôchodku.” Herec zároveň pripustil že svoje rozhodnutie možno zmení iba v prípade, že by dostal nejakú výnimočne zaujímavú filmovú ponuku.

View this post on Instagram

A post shared by Jim Carrey (@jimcarrey__)

Aj keď sa Jim Carrey vyhýba veľkým spoločenským udalostiam na červenom koberci, v súkromí rozhodne nie je samotár a stále je medzi kolegami a priateľmi veľmi obľúbený, o čom svedčí aj jeho honosná oslava, na ktorej nechýbali také mená ako napríklad Adam Sandler, Dustin Hoffman, Jimmy Kimmel, Bill Burr či Jeff Ross a mnohí ďalší.   

Herec sa momentálne venuje umeniu, knihám, či politickým karikatúram a dokonca ponúkol na predaj svoje sídlo v Los Angeles za neuveriteľných 28,9 milióna dolárov. Po dlhých rokoch sa totiž rozhodol, že je čas na veľkú zmenu.  

Paparazzi zachytili Jima Carryho pred luxusným podnikom, kde sa jeho narodeninová oslava konala a verejnosť tak mohla po dlhej dobe vidieť, ako sa ikonický herec zmenil. Spoznali by ste ho s dlhými tmavohnedými vlasmi a s viditeľne zostarnutou tvárou?    

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Jim Carrey (@jimcarrey_news)

Súvisiace články

Najčítanejšie