Polojasno
18°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Victoria Beckham spôsobila ošiaľ fotkou polonahého manžela: Takéhoto chlapa mi môžete závidieť!
Zdielať na

Victoria Beckham spôsobila ošiaľ fotkou polonahého manžela: Takéhoto chlapa mi môžete závidieť!

Zdroj: Profimedia

Hoci je Vicky B. známa tým, že sa veľmi neusmieva, občas dokáže, že zmysel pre humor má rovnako dobrý, ako jej drahá polovička. Toto sa jej podarilo!

Aj dlhoroční manželia Victoria (49) a David (48) Beckhamovci veľmi dobre vedia, že humor je korením každého vzťahu a inak to nie je ani u nich doma. Vedia si uťahovať jeden z druhého a tu je dôkaz!

Victoria zverejnila na svojom Instagrame fotografiu svojho muža, ako leží na zemi iba v trenkách a opravuje televízor.   

"Elektrikár prišiel opraviť televíziu... Nie je zač," napísala Victoria stručne k záberu, kde je David iba v bielych napasovaných trenkách značky Calvin Klein.

"Takého opravára potrebujem aj ja! Koľko berie?” začali sa ozývať fanúšičky, ktoré pohľad na vyšportované telo Davida ocenili. Toto nie je prvýkrát, čo ho Victoria odfotila v bielych trenkách. Pred časom sa podelila o záber, keď sa kúpal v jazierku.   

Ženy tiež ocenili, že futbalista je muž činu a najskôr sa pokúsil televíziu opraviť sám. S manželkou a dcérou Harper boli totiž v hotelovej izbe v New Yorku, a úplne pokojne si tak mohli zavolať hotelovú službu na opravu, pripomína billboard.com.  

K vtipnej storke sa pridala aj značka televízora, ktorú sexi opravár dával do poriadku a jej zástupcovia do komentárov napísali: “Upozornenie: Nie všetky televízory Frame sú vybavené týmto elektrikárom!” Nuž, lepšiu reklamu a ešte úplne zadarmo si ani nemohli priať!

Súvisiace články

Najčítanejšie