Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Charlotte zhodila vyše 40 kíl aj bez cvičenia: Na radikálnu premenu jej stačilo len 10 mesiacov!
Zdielať na

Charlotte zhodila vyše 40 kíl aj bez cvičenia: Na radikálnu premenu jej stačilo len 10 mesiacov!

Zdroj: Profimedia

Celý život bojovala s nadváhou a keďže žiadny chudnúci spôsob u nej nefungoval dlhodobo, neverila, že sa jej niekedy podarí schudnúť. Dnes je šťastná, že sa jej to nakoniec podarilo a našla metódu, ktorá jej v tom pomohla.

37-ročná Charlotte Deniz sa prestala vážiť, keď presiahla jej hmotnosť vyše 100 kíl. Počas svojho života vyskúšala množstvo diét a chudnúcich metód, no každá jedna zlyhala, píše The Sun.

Charlotte bojovala s nadváhou od detstva, najhoršie to bolo počas dospievania.  

„Trpela som hroznou depresiou v dôsledku nízkej sebadôvery a sebaúcty, až som odmietala pozvania ísť von a stýkať sa so svojimi priateľmi, pretože som sa necítila dobre,” spomína na ťažké obdobie mladá žena, ktorá sa nikdy nepozrela na svoju nadváhu z pohľadu výživy a obsahu kalórii.   

Profimedia

Nakopol ju priateľ 

U Charlotte sa všetko zmenilo, keď sa stretla so svojim priateľom, ktorý tiež predtým trpel nadváhou, no podarilo sa mu výrazne schudnúť vďaka stravovaniu, pri ktorom sa sleduje nutričná hodnota, kalórie a najmä sa naučil jesť pravidelne.   

Charlotte sa k nemu pridala  a postupne schudla neuveriteľných 40 kíl a to aj bez pravidelného cvičenia. Základom bola práve strava, ktorú si varili zásadne doma a strážili kalórie aj veľkosť porcií.  

Dvojica tak ukázala aj svojim fanúšikom na sociálnych sieťach, že so zdravým a výživným jedálničkom sa dá schudnúť zdravým spôsobom, a dokonca pritom neuveriteľne ušetríte.

  

Charlotte prezradila, že si svoj jedálniček dopredu plánujú a jedlá si pripravujú do krabičiek na raňajky, obedy i večere. Mesačne na jedlo minú len niečo cez 150 eur a ich plán na chudnutie je jednoduchý – základ je, aby malo každé jedlo iba 400 kalórií. Ich jedlá sú pritom chutné, pretože sa snažia pripravovať aj zdravšie verzie rôznych obľúbených jedál. Tie si pripravujú v nedeľu na celý týždeň a potom iba každý deň vytiahnu porciu z mrazničky. Dvojica si tento spôsob veľmi pochvaľuje a vyzerá to tak, že ich metóda funguje naozaj skvelo.   

„Cítim sa oveľa šťastnejšia, konečne sa cítim pohodlne vo svojej vlastnej koži. Mám veľa energie, bývam menej chorá, cítim sa celkovo zdravšie a šťastnejšie,” pochvaľuje si Charlotte, ktorá pociťuje tiež v väčšiu psychickú pohodu.   

Súvisiace články

Najčítanejšie