Jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
S herectvom jej to na Slovensku nevyšlo: Silvia Šuvadová sa snaží presadiť ako duchovný vodca vo vlastnej škole!
Zdielať na

S herectvom jej to na Slovensku nevyšlo: Silvia Šuvadová sa snaží presadiť ako duchovný vodca vo vlastnej škole!

Zdroj: Profimedia

Po tom, ako sa Sivlia Šuvadová vrátila z Hollywoodu na Slovensko, nedarilo sa jej presadiť ako herečka. Aj preto hľadala inú cestu, ako si zarobiť na živobytie...

Silvia Šuvadová je známa aj svojou spirituálnou stránkou. Tú objavila práve v Amerike, kde absolvovala niekoľko duchovných seminárov. A so svojimi dlhoročnými poznatkami a skúsenosťami sa chce podeliť aj s verejnosťou. Preto si založila spirituálnu školu. 

​"Vedela som, že chcem ľudí učiť, a že chcem byť pritom, ako sa vyvíjajú, že ich chcem sledovať, a že ich chcem sprevádzať..." píše na svojom webe Silvia. Ľuďom ponúka niekoľko kurzov, ktorých cieľom je naučiť sa pracovať so sebou a byť spokojnejší. Ako taký kurz prebieha? "V Spirituálnej škole dostanete každý týždeň odo mňa v emaily učenie na daný týždeň. Toto učenie môže obsahovať audio nahrávku, meditáciu, pracovný list alebo písaný text alebo aj všetko dokopy. Počas týždňa sa vám môžem prihovárať v FB skupine a pýtať sa na to, ako sa vám darí zvládať domácu úlohu, ak nejaká v ten týždeň bude," opísala Silvia. Či je o jej školu záujem, je otázne. Keď sme ju totiž oslovili, na naše otázky nereagovala... Cena jednotlivých kurzov v jej škole je rôzna - od 27 eur po 111 eur. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Silvia Suvadova (@silviasuvadova)

Súvisiace články

Najčítanejšie