Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Takto pokračuje Cibulkovej chudnutie: Vážne už po 2 týždňoch toľkoto kíl zhodila?
Zdielať na

Takto pokračuje Cibulkovej chudnutie: Vážne už po 2 týždňoch toľkoto kíl zhodila?

Zdroj: Instagram/domicibulkova

Dominika Cibulková sa chce dostať späť do formy a zbaviť sa kíl, ktoré jej ostali po tehotenstve. Športovkyňa plánuje dokopy zhodiť 22 kíl a takto jej to ide...

"Jednoducho som si povedala, že chcem ísť na určitú hmotnosť... Idem to robiť motivačne. Bude to motivovať mňa a verím, že to bude motivovať aj niektorých z vás... Už sa aj ja chcem sama sebe páčiť a dobre sa cítiť. Aj keď mi Michal hovorí, že sa mu páčim, robím to hlavne pre seba," priznala pred pár dňami blondína.

​Ako prvé radikálne upravila svoj jedálniček. Ten jej robia na mieru a hoci je dosť odlišný od toho, čo zvykla jedávať, rozhodne nehladuje. "Včera som mala prvé váženie a normálne som skoro odpadla, pretože mne nikdy, nikdy takto veľmi neskákala váha, ale včerajšie prvé váženie po 2 týždňoch na strave od Zuzany Líškovej a druhý týždeň som si dala také malé kardio - 30/40 minút rýchla chôdza, 10 000 krokov a mínus 3 kilá," teší za z prvého úspechu Dominika. Takže so správnou stravou a s minimálnym pohybom sa naozaj dá schudnúť! A ako vyzerá jej denné menu? Napríklad aj takto!

Instagram/domicibulkova

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie