Zatiahnuté
11°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
Máte v okolí zlého človeka? Podľa týchto varovných znamení ho odhalíte hneď
Zdielať na

Máte v okolí zlého človeka? Podľa týchto varovných znamení ho odhalíte hneď

Zdroj: Profimedia

Možno máte šťastie a nikoho takého nepoznáte. Avšak možno že práve teraz je niekde vo vašej blízkosti a vy riešite jeho negatívnu energiu. Čo všetko zlých ľudí charakterizuje a prečo je lepšie sa im vyhnúť?

Svet nie je ideálny a ľudia v ňom nie sú všetci rovnakí. Niektorí sú dobráci od kosti, iní sú doslova posadnutí zloma negatívnou energiou. Ako týchto ľudí so zlým charakterom spoznáte?

Užívajú si nešťastie druhých 

Zlí ľudia majú zvláštnu a takmer chorobnú radosť z toho, keď vidia, že sa niekto trápi alebo že niekoho stretlo niečo škaredé. Tí, ktorí sa radujú z nešťastia druhých, nie sú dobrí ľudia. Vychutnávať si tragédie a smutné osudy iných ľudí je hanba. Pokiaľ niekoho takého poznáte, vyhnite sa mu oblúkom.   

Profimedia

Majú problém s kontrolou 

Zlí ľudia majú jedno spoločné: nevedia sa ovládať. Často cítia bezmocnosť a nepohodlie, najmä vo chvíli, keď nemajú každú minútu svojho života pod kontrolou. Zlí ľudia sú tiež často krutí voči svetu a ľuďom okolo seba, takže kvôli tejto posadnutosti bývajú paradoxne často veľmi zdvorilí. V okamihu, keď im ale dovolíte sa priblížiť, začnú váš život ovládať podľa seba – hlavne tak, aby vás mali pod kontrolou. A pokojne vás nakopnú do srdca! 

Sú nečestní a často klamú 

Priznajme si, z času na čas sme nečestní aj my. Všetci občas klameme, či už sú to malé alebo veľké klamstvá. Ale je klamár a klamár. Klamári sú veľmi zvláštne plemeno. Zlí ľudia klamú neustále a niekedy si to ani neuvedomujú. Je to patologické správanie a svoje klamstvá pretvárajú „v realitu“. Tým, že neustále klamú, sa stávajú väzni svojho zlovoľného správania. Niektorí klamú, aby vyzerali silnejší, múdrejší alebo lepší. A niektorí klamú o vás a o ostatných ľuďoch. Pozor na ne, klamstvá slúžia ako nástroj na manipuláciu s realitou. 

Profimedia

Cítite sa v ich prítomnosti zvláštne 

Pokiaľ patríte k citlivejším ľuďom, potom môžete zlého človeka jednoducho vycítiť. Každé ľudské telo totiž vysiela energetické pole a vy môžete vďaka nemu vycítiť negatívnu energiu. Je to akýsi intuitívny obranný systém, ktorý nám pomáha eliminovať to, čo nám škodí. Podobne ako keď zjete zlé jedlo, prejaví sa to najčastejšie primárne na koži. Pokiaľ je niekto zlý zvnútra, objaví sa to v energetickom poli. Často je to prvé znamenie, že ste v blízkosti zlého človeka bez toho, aby ste dokázali presne definovať prečo.   

Sú krutí 

Niektorí ľudia nepotrebujú ani klamstvá, aby prejavili svoju zlú povahu. Niektorí sa rozhodnú byť otvorení a dávajú svoju zlosť najavo krutosťou. Môžu ubližovať vám, vašim blízkym, manželom, deťom aj zvieratám. Vyvolávajú radi konflikty a snažia sa rozdeliť ľudí. Čím viac vydesených a smutných ľudí „vytvoria“ svojou krutosťou, tým lepšie. Spoznajte ich včas a udržujte si hlavne chladnú hlavu. 

Profimedia

Chýba im zodpovednosť a morálka 

Zlí ľudia väčšinou nemajú žiadny morálny kompas. Robia to, čo sa im páči, a nikdy nebudú cítiť zodpovednosť za bolesť, ktorú ostatným spôsobia. A keď náhodou ucítia trochu viny, hneď ju presmerujú na ostatných ľudí. Nemajú pochopenie pre chyby druhých a svoje vlastné chyby dokážu hravo ospravedlniť. S nimi budete mať vždy pocit, že vinníkom ste vy, nie oni. 

Vedia skvele manipulovať 

Zlí ľudia sú schopní prejaviť láskavosť, avšak v ich prípade je láskavosť cena za to, že od vás budú chcieť získať niečo, čo potrebujú alebo budú potrebovať. Nech už sú to peniaze, sex, podriadenosť, čokoľvek. Uistite sa, že to, čo robia, je skutočná láskavosť, alebo len múdra manipulácia. Skutočne dobrí ľudia sú láskaví bez toho, aby niečo za to očakávali. 

Súvisiace články

Najčítanejšie