Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Patrila medzi extrémne štíhle supermodelky, dnes predvádza módu pre bacuľky: Spoznávate ju?
Zdielať na

Patrila medzi extrémne štíhle supermodelky, dnes predvádza módu pre bacuľky: Spoznávate ju?

Zdroj: Profimedia

Modelka, ktorá mala v čase najväčšej slávy konfekčnú veľkosť 34, dnes pôsobí v oblasti plus-size modelingu a presadzuje body positivity a zdravie modeliek. Má síce niekoľko kilogramov navyše, no cíti sa vrak oveľa lepšie a spokojnejšie.

Exotická kráska Tyra Banks (49) patrila v mladosti spolu s Naomi Campbell medzi najslávnejšie afroamerické supermodelky, objavovala na obálkach známych časopisov aj na prehliadkach tých najslávnejších značiek. Neskôr sa úspešne uplatnila aj ako moderátorka a hlavná hviezda populárnej reality show o hľadaní nových modeliek - America's Next Top Model.

V súčasnosti sa modelingu venuje skôr okrajovo, ale v minulom roku sa objavila napríklad v spoločnosti ďalších topmodeliek v kampani SKIMS a len nedávno zažiarila v kampani Karen Millen ICONS. 

Takto vyzerala v časoch najväčšej slávy...

Profimedia

Hoci v minulosti sa sama snažila spĺňať prehnané ideály krásy a bola až extrémne štíhla, dnes je Tyra aktívnou zástankyňou pozitívneho vnímania ženského tela a už niekoľkokrát sa vyjadrila, že sa nemieni v jedle nijako obmedzovať a rovnako sa odmieta zaoberať ručičkou na váhe. Keď pred časom nafotila kolekciu luxusnej bielizne Kim Kardashian, urobila dokonca poriadny cirkus, keď zistila, že fotografie jej tela prehnane upravili.    

Sama je so svojou súčasnou postavou vraj nadmieru spokojná a myslí si, že vyzerá lepšie ako v čase vrcholu svojej kariéry a neustále poukazuje na to, že najdôležitejšie je zdravie.   

Profimedia

Tyra Banks oslávi o pár dní okrúhlu päťdesiatku a cíti sa vraj skvelo a dokonca sa zatiaľ ani nezamýšľa nad nejakými skrášľovacími či omladzujúcimi zákrokmi. “Myslím si, že päťdesiatka je nová tridsiatka,” cituje modelku magazín instyle.com. Takto aktuálne vyzerá Tyra Banks, ktorá polstoročnicu oslávi už 4.decembra tohto roku.  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie