Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Kolega a priateľ seriálovej Brendy to povedal na rovinu: TAKÝTO je aktuálny stav Shannen Doherty
Zdielať na

Kolega a priateľ seriálovej Brendy to povedal na rovinu: TAKÝTO je aktuálny stav Shannen Doherty

Zdroj: Profimedia

Obľúbená herečka, ktorú preslávila predovšetkým úloha Brendy v kultovom seriáli, už niekoľko rokov zvádza ťažký boj s rakovinou v poslednom štádiu. Jej seriálový kolega prezradil, ako sa jej momentálne darí.

Niekdajšia hviezda Beverly Hills 90210 Shannen Doherty (52) v lete na svojom profile na Instagrame priznala, že sa rakovina rozšírila aj do jej mozgu, kde jej objavili metastázy a vyhliadky na vyliečenie sú v podstate nulové. Herečka ale nádej rozhodne nestráca a opustiť sa tento svet ešte rozhodne nechystá. Jej kolega a dobrý kamarát Brian Austin Green (50) alias David Silver teraz prezradil, ako sa jej aktuálne darí.

Bývalý manžel Megan Fox (37) a hviezda Beverly Hills 90210 Brian Austin Green prezradil, ako je na tom aktuálne po zdravotnej stránke jeho niekdajšia herecká kolegyňa a dobrá kamarátka Shannen Doherty.  

„Hovoríme spolu v jednom kuse. Je neuveriteľne silná. Ak existuje niekto, kto s rakovinou dokázal naozaj bojovať, je to ona,“ cituje herca eonline.com.

View this post on Instagram

A post shared by @love4shannen

 „Samozrejme, že to nie je jednoduchá situácia. Milujem ju až za hrob, robí úplne všetko, čo môže,“ pokračoval. Shannen v minulosti okrem tradičnej medicíny vyskúšala aj alternatívne metódy a vegánsku stravu, dokonca skúšala aj extrémne drsnú diétu, pri ktorej mohla konzumovať iba plody dopestované v jej vlastnej záhrade, vyrábala si špeciálne zeleninové šťavy a bio zelenina tvorila väčšinu jej jedálnička. Aj vďaka tomu sa jej pravdepodobne darí stále bojovať ďalej a nikdy sa nevzdávať.   

Profimedia.sk

Aj on mal vážne problémy 

Vážne zdravotné problémy pred časom riešil aj sám Green. Bojoval s ulceróznou kolitídou, ktorá odštartovala vertigo (pocit porušenej rovnováhy) a ďalšie neurologické problémy.  

„Nemohol som hovoriť, chodiť ani čítať. Štyri roky som nepracoval,“ priznal herec. Našťastie všetko dopadlo dobre a dnes už je herec zase v poriadku a môže naplno podporovať v liečbe aj svoju kamarátku. Držíme jej palce!  

Súvisiace články

Najčítanejšie