Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Roky sa neukazovala na verejnosti, mala nadváhu aj depresie: Nelly Furtado je späť, TAKTO sa zmenila
Zdielať na

Roky sa neukazovala na verejnosti, mala nadváhu aj depresie: Nelly Furtado je späť, TAKTO sa zmenila

Zdroj: Profimedia

Kedysi patrila medzi najpopulárnejšie speváčky, potom sa však stiahla zo šoubiznisu a dlhú dobu o nej nebolo počuť. Jej fanúšikovia sú teraz vo vytŕžení, Nelly totiž oznámila veľký comeback.

Slávna Furtado sa dlhšiu dobu držala bokom a nebolo o nej vôbec počuť. Keď ju sem tam niekde zachytili paparazzi, len ťažko ju dokázali spoznať, píše etonline.com. Niekdajšia štíhla sexi kráska extrémne pribrala a navyše za obliekala do veľmi nevhodných outfitov.

Dnes už 44-ročná bruneta pred pár rokmi dokonca priznala, že v istom období sa psychicky zrútila, bola veľmi vyčerpaná a rozviedla sa so svojím dlhoročným manželom.   

Speváčka si strážila svoje súkromie a verejnosť dlho vôbec nevedela, že okrem dnes už 19-ročnej dcéry má ešte 5-ročné dievčatko a o rok mladšieho syna.  

Takto vyzerala ešte nedávno...

Profimedia.sk

Trvalo to niekoľko rokov, ale vyzerá to tak, že Nelly je opäť definitívne späť a vyzerá fantasticky. Vysmiata a výrazne schudnutá vyzerá snáď ešte lepšie ako pred rokmi.   

Profimedia

Na tohtoročnom udeľovaní cien MTV Music Video Awards sa uskutočnil jej veľký návrat a speváčka sa vrátila na pódium. A všetkým vyrazila dych! Na odovzdávanie cien si speváčka obliekla sexi priliehavé šaty a všetci na nej mohli oči nechať.

Furtado počas večera predstavila svoj nový singel Eat Your Man z rovnomenného albumu a oznámila návrat. Na MTV Music Awards 2023 odovzdala cenu Taylor Swift za pieseň Anti-Hero. Tešíte sa na jej nové pesničky aj vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie