Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Jej chudnúcu premenu obdivoval celý svet a teraz? Slávna herečka priznala pravdu!
Zdielať na

Jej chudnúcu premenu obdivoval celý svet a teraz? Slávna herečka priznala pravdu!

Zdroj: Profimedia

Celé roky bola typická svojou bacuľatou postavou, no pred časom prešla neskutočnou premenou, pri ktorej zhodila až 36 kíl. Podarilo sa jej udržať novú štíhlu postavu?

Keď sa herečke Rebel Wilson (43) podarilo zbaviť obrovskej nadváhy, všetci boli z jej premeny nadšení, vyzerala naozaj fantasticky a fit. Niekdajšia bacuľka však aktuálne priznala, že kvôli obrovskému pracovnému vyťaženiu a nahromadenému stresu už takmer polovicu nabrala späť, informuje news.com.au.

Rebel Wilson sa približne pred tromi rokmi rozhodla radikálne zmeniť svoj životný štýl, ktorý zahŕňal vylepšený a výživný jedálniček a pravidelnú fyzickú aktivitu. Keď sa jej postupne podarilo zhodiť až 36 kilogramov a spevniť celú postavu, neskrývala nadšenie. Našla si napokon aj lásku a založila si rodinu.  

Keď sa však herečka vrátila naplno k povinnostiam, bolo odrazu oveľa ťažšie dodržiavať nastavené pravidlá a priznala sa, že sa jej váha opäť vyšplhala smerom nahor.

View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

„Pracovať naozaj tvrdo znamená, že kvôli všetkému tomu stresu som zase pribrala 14 kíl! Cítim sa kvôli tomu zle… Nemala by som… Ale cítim sa tak,“ zverila sa známa herečka a komička svojim fanúšikom.  

Aktuálne sa nachádza v intenzívnom pracovnom období. Okrem toho, že usilovne pracuje na svojich memoároch, tiež natáča nové filmy. A práve tieto aktivity s nepravidelnou pracovnou dobou si už vyžiadali svoju daň. Ako sama priznala, kvôli náročnej práci sa jednoducho prestala tak sústreďovať na zdravý životný štýl, čo prinieslo dôsledky. Držíme jej palce, aby sa jej podarilo opäť nakopnúť!    

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Súvisiace články

Najčítanejšie