Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Seriálová hviezda je bez peňazí: Luxusné letné dovolenky musela vymeniť za TOTO!
Zdielať na

Seriálová hviezda je bez peňazí: Luxusné letné dovolenky musela vymeniť za TOTO!

Zdroj: Profimedia.sk

Ako dieťa vyrastala v luxuse, o akom sa bežným smrteľníkom ani len nesnívalo. Dnes je bývalá hviezda kultového Beverly Hills 90210 Tori Spelling na mizine. Vážne takto teraz býva?

Vďaka slávnemu otcovi vyrastala Tori v blahobyte a mohla mať naozaj úplne všetko, čo len chcela. A hoci mala dvere do sveta šoubiznisu otvorené a mohla sa z nej stať slávna herečka, nestalo sa tak. Chýbal jej totiž talent, takže sa jej napokon nepodarilo presadiť sa. 

Aktuálne má bývalá seriálová hviezdička finančné problémy. Po rozchode s manželom Deanom McDermottom sa s ich piatimi spoločnými deťmi odsťahovala z domova. Keďže nemá peniaze, kúpiť alebo si prenajať nejakú nehnuteľnosť, nie je pre ňu reálne. Pár dní bývala v lacnom moteli, no teraz sa s ratolesťami uchýlili do karavanu. Podľa britského webu dailymail.co.uk jej priatelia tvria, že je to iba dočasné bývanie spojené s dovolenkou, keďže nič iné si v momentálnej situácii dovoliť nemôže. Aj preto trávi kráska leto v kempe a jej deti sa hrajú na pláži úplne rovnako ako tisíce iných detí...

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie