Zatiahnuté
19°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Čo sa stalo so sexicou z Baywatchu? Budete v šoku, ako paparazzi načapali Carmen Electru
Zdielať na

Čo sa stalo so sexicou z Baywatchu? Budete v šoku, ako paparazzi načapali Carmen Electru

Zdroj: Profimedia

Úspech dosiahla najmä vďaka dokonalej postave a krásnej tváričke, pretože s jej hereckým talentom to až také slávne nebolo. Na aktuálnych záberoch by ste ju asi nespoznali.

Carmen Electra, vlastným menom Tara Leigh Patrick, je aj v 51 rokoch stále vo forme, aj keď je zjavné, že v skutočnosti vyzerá aj ona úplne inak, ako sa prezentuje na sociálnych sieťach. Dôkazom sú paparazzi zábery, na ktorých by ste v nej niekdajšiu sexicu asi hľadali márne, informuje portál pagesix.com.

Neznáša vrásky a starnutie 

Postavu má aj rok po päťdesiatke stále sexi, no k hladkej tvári bez vrások si už musí pomáhať ako sa len dá. Carmen priznala, že starnutie ju desí a nemieni sa mu poddať. 

Carmen raz a čas pridá na Instagram aj aktuálne fotky a videá, no na niektorých  je naozaj na nespoznanie. Zjavne už ani početné plastiky a botox nestačia a bývalá sexica si každú zverejnenú fotku vyretušuje tak, že vyzerá ako úplne iný človek.

Instagram vs realita 

Dôkazom, že ani početné plastiky nie sú zárukou toho, že budete vždy vyzerať dobre, sú práve tieto aktuálne paparazzi zábery.   

Carmen zrejme nemala práve najlepší deň, fotografi ju zastihli v momente, keď čakala na odvoz na schodoch svojho domu v Los Angeles. Herečka a modelka sa držala za hlavu, vyzerala uplakane a ani s úpravou zovňajšku sa nenatrápila. Podobu s osobou, ktorú zverejňuje na Instagrame by ste našli asi veľmi ťažko.  

Profimedia

Carmen Electra sa do pamätí ľudí vpísala predovšetkým svojou úlohou v Pobrežnej hliadke, kde nahradila Pamelu Anderson, no dnes sa pred kamerou už príliš často neobjavuje. Jej posledným filmom je komédia z minulého roka Party Pieces, už dlhšiu dobu dostáva iba malé úlohy, väčšinou sú to béčkové filmy a paródie. 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie