Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Herečka Svátková predviedla vysekanú postavu v bielizni: Takto TO zvládla aj pri troch deťoch!
Zdielať na

Herečka Svátková predviedla vysekanú postavu v bielizni: Takto TO zvládla aj pri troch deťoch!

Zdroj: Facebook/Vlastina Svátková

Je matkou troch synov, ale postavu má ako bezdetná vyšportovaná dvadsiatka. Obľúbená herečka prezradila, ako sa jej podarilo vypracovať ploché brucho pevné ako skala. Hodiny v posilňovni za tým rozhodne nie sú.

Herečka Vlastina Svátková (41) je trojnásobná mamička a popri dvoch pubertiakoch - Adam (15) a Krištof (11), jej robí radosť ešte najmladší Matyáš, ktorý tento rok oslavuje šieste narodeniny. Pôvabná blondínka svojich fanúšikov poriadne šokovala svojou vysekanou figúrou, píše super.cz.

Len pár dní po návšteve karlovarského festivalu predviedla svoju formu na tohtoročné leto. „V deň začatia mi volala kamarátka, či by som s ňou nechcela ísť. Nemala som čas, šaty ani stráženie pre najmladšieho syna,“ zverila sa herečka, ktorá napriek tomu vyrazila.   

Vlastina si už teraz opäť užíva letnú pohodu na záhrade svojho domu a ukázala pri tom aj svoju top postavu s pevným bruškom ako skala.   

„Pravda je, že som silná preto, že tu leziem po rebríku, ryžákom krásne posilňujem bicepsy drhnutím bazéna, pracujem na svojej vnútornej kráse, ktorá tam vždy bola a furt je, len sa nechávam občas presvedčiť vnútorným hlasom, že to je všetko na hov.o. Ale nie je,“ zverila sa herečka a spisovateľka, ktorá za postavičku v bielizni dostala množstvo lajkov a obdivných komentárov.

“Aj brucho, ktoré odnosilo tri deti, môže vyzerať lepšie, než v čase, keď ani netušilo, že nejaké deti bude mať. Cvičím na zemi v obývačke pri Netflixe, keď Matyáš na chvíľu popoludní zaspí, hýbem sa v prirodzenom behu života - schody doma tak 50-krát za deň, nemám pani na upratovanie, zakaždým drepy na zem pre lego si vizualizujem pevnejší zadok, aj keď ho ešte nevidím," popísala svoj “fit” tréning v miulosti a prezradila aj to, že rozhodne nedrží žiadne diéty.

Vlastina hovorí, že sa naučila jesť zdravo a neprejedať sa. "Kto si myslí, že sa trápim hladom, držím diéty a nič nejem, bude sklamaný, možno ma nebude mať ešte viac rád. Každý, kto ma pozná, vie, že mi jedlo robí radosť, ideálne dlhá, zážitková večera," dodala herečka, ktorá je pre mnohé ženy a matky inšpiráciou. Wau, vyzerá skvelo, však?     

Súvisiace články

Najčítanejšie