Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ona že má 56 rokov? Salma Hayek sa ukázala v miniatúrnych bikinách, fanúšikovia sú nadšení
Zdielať na

Ona že má 56 rokov? Salma Hayek sa ukázala v miniatúrnych bikinách, fanúšikovia sú nadšení

Zdroj: Profimedia

Ktorá žena by nechcela aj s pribúdajúcim vekom vyzerať stále mladistvo a príťažlivo? Je to neuveriteľné, ale táto sexi herečka vyzerá v zrelom veku dokonca ešte lepšie ako za mladších čias!

Krásna herečka Salma Hayek (56) sa rozhodla osláviť 77 rokov od vynájdenia bikín naozaj štýlovo a fanúšikov potešila poriadne zvodným záberom, píše hellomagazine.com.

Pôvodom mexická herečka zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej stojí v bazéne v štýlových viacfarebných bikinách, v ktorých vynikli jej vnady a stále sexi postava.    

„Šťastný národný deň bikín. Verili by ste, že bikiny sú na svete iba 77 rokov? Dúfajme, že ich nezakážu,“ napísala pod fotografiu atraktívna herečka, ktorú fanúšikovia vychválili do nebies.

Za jej krásnu tvár a zvodné krivky môže pravidelné športovanie, joga, výživná a zdravá strava, pokiaľ možno úplne bez cukru, a tiež dôkladná starostlivosť o pleť. A ktorý prípravok na pleť je ten zázrak, na ktorý nedá dopustiť?  

„Používam krém s prísadou tepezcohuite, ktorá sa používa v Mexiku na hojenie popálenín,“ prezradila krásna herečka pre magazín sheknows.com.    

Tento zázračný krém je nabitý vitamínom E a kolagénom a má vysoko účinné regeneračné schopnosti pokožky. Predpokladá sa, že tieto výnimočné vlastnosti pochádzajú z vysokého obsahu živín v kôre tohto liečivého stromu.

Krásna aj bez veľkosti XS  

Salma o sebe sama hovorí, že nikdy nemala dokonalé miery modelky, a to je možno aj dôvod, prečo vyzerá stále tak dobre a sexi.   

Herečka sa vie vždy tak perfektne obliecť, že nejaké tie nedostatky dokonalo zakryje a zvýrazní svoje prednosti.   

„Nechcem mať veľkosť nula a som rada, že ju nemám. Niekedy si želám, aby som bola chudšia, pretože by som si ľahšie našla správne šaty. Nemám perfektné telo, ale keď si to ľudia myslia, asi to znamená, že som dobrá herečka," podotkla vtipne v jednom z rozhovorov.  

Takto vyzerať v 56 rokoch by sme chceli asi všetky, však? 

Súvisiace články

Najčítanejšie