Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Verešová sa pochválila dezertom, ľuďom udrelo do očí niečo iné: Všimli ste si TO aj vy?
Zdielať na

Verešová sa pochválila dezertom, ľuďom udrelo do očí niečo iné: Všimli ste si TO aj vy?

Zdroj: Instagram/andreaveresovaofficial

Popri hriešne sexi fotkách, ktoré pravidelne zverejňuje, sa občas pochváli aj svojimi výtvormi v kuchyni. Ktovie, či to bol zámer, no ľudí zaujalo niečo úplne iné, ako jej sladké dobroty.

Modelka a bývalá misska Andrea Verešová (42) zásobuje svojich fanúšikov pravidelnou dávkou sexi záberov v úsporných bikinách či priliehavých outfitoch, no sem tam sa snaží ukázať aj to, že je tiež dobrou mamou a gazdinkou. Zábery z kuchyne však nie vždy presvedčia, spomínate si napríklad na jej slávne zaváranie uhoriek? Teraz sa jej podarilo zaujať opäť!

Leto nám dalo definitívne zbohom a jeseň sa prihlásila v plnej paráde. Skončil sa aj čas letných dovoleniek a mnohí si teraz viac času užívajú doma, rovnako aj dvojnásobná mamina Andrea Verešová, ktorá má zjavne aj viac času na svoje obľúbené domáce činnosti, medzi ktoré patrí aj pečenie sladkých dobrôt a príprava dezertov.

Najnovšie sa pochválila domácimi buchtami a pudingom, ktoré pripravila pre svoju rodinu. "Náš sladký víkend je skoro za nami…Staré dobré recepty vždy potešia. Ako ste na tom Vy? Buchty alebo puding?" opýtala sa svojich fanúšikov na Instagrame.

Ľudí však oveľa viac ako sladké dobroty zaujal jej outfit pri prezentovaní pudingu. Andrea si síce obliekla tepláky a biele tričko, no doma evidentne nenosí podprsenku a tak každému padol zrak práve na jej vytŕčajúce bradavky. Nuž, nevieme, ako vás, ale nás rozhodne nepresvedčila, že to nebol zámer. Andrea jednoducho vždy vie, ako zaujať! 

Instagram/andreaveresovaofficial

 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie