Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zuzana Plačková za 1 týždeň schudla neuveriteľných 17 kíl: Ako sa jej to podarilo?
Zdielať na

Zuzana Plačková za 1 týždeň schudla neuveriteľných 17 kíl: Ako sa jej to podarilo?

Zdroj: instagram/queen.plackova

Zuzana Plačková si ešte pred pôrodom zaumienila, že akonáhle sa jej narodí vytúžené bábätko, začne chudnúť. Svoje slovo aj dodržala a tu je výsledok!

Čerstvá mamička si počas tehotenstva dopriala to, na čo mala chuť. Dokonca sa netajila tým, že sa jej váha vyšplhala cez 100 kíl. "A nie, nevadí mi, že mám 100 kíl, lebo sú to tie najkrajšie kilá v mojom živote, ktoré dám bez problémov po pôrode dole," nechala sa počuť. 

​Plačkovej sa už pred pár rokmi podarilo zhodiť viac ako 16 kilogramov, preto si ani tentokrát z hmotnosti ťažkú hlavu nerobila. "Ja mám najlepšiu postavu, keď mám tak 60 - 65 kíl. Keď menej, tak už nemám zadok, preto chcem mať 65. A uvidíte, jak po pôrode zamakám!" dušovala sa pred pár týždňami. A svoje slovo aj dodržala...

Zuzana opäť vsadila na svoje chudnúce produkty, vďaka ktorým sa jej podarilo rýchle zhodiť nadbytočné kilá. Aj preto ich začala užívať hneď po pôrode a vyzerá to tak, že prvé výsledky sa už dostavili... Keďže jej telo extrémne zadržiavalo vodu, pomohla si aj lymfodrenážou. "Mimochodom...na tomto si teraz najviac fičím na odvodnenie. Môžem vám povedať, že od pôrodu som zatiaľ dala 17 kíl za týždeň dole," pochválila sa bruneta.

Instagram/queen.plackova

Súvisiace články

Najčítanejšie