Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kedysi jej ženy závideli super postavičku, dnes váži cez 100 kíl: Takto plánuje známa Slovenka schudnúť až 40 kilogramov!
Zdielať na

Kedysi jej ženy závideli super postavičku, dnes váži cez 100 kíl: Takto plánuje známa Slovenka schudnúť až 40 kilogramov!

Zdroj: instagram/queen.plackova

Pôrod Zuzany Plačkovej je na spadnutie a hociktorý deň sa z nej môže stať mamička. Populárna influencerka svojim fanúšikom dokonca odhalila, koľko aktuálne váži.

Svojho vytúženého bábätka, ktorému dali meno Dion, sa už Zuzana Plačková s manželom Reném nevedia dočkať! Na jeho príchod majú všetko potrebné prichystané...

​Kým mnohé známe tváre robia okolo svojho tehotenstva, pôrodu aj príprav na príchod bábätka veľakrát tajnosti, bruneta urobila presný opak. Cez sociálne siete svojich fanúšikov pravidelne informovala o tom, čo synčekovi kúpila, ako je na tom po zdravotnej stránke a dokonca ukázala aj to, koľko sa jej podarilo pribrať. Plačková sa v tehotenstve v jedle nijako neobmedzovala a dopriala si to, na čo mala chuť. Jej predpôrodná váha sa tak vyšplhala na 102 kíl. "A nie, nevadí mi, že mám 100 kíl, lebo sú to tie najkrajšie kilá v mojom živote, ktoré dám bez problémov po pôrode dole," nechala sa počuť. 

Instagram

​Zuzane sa už v minulosti podarilo výrazne schudnúť, a to práve vďaka svojim prípravkom na chudnutie. Tentoraz bude kilá zhadzovať aj vo vlastnom salóne určenom práve na chudnutie. "Ja mám najlepšiu postavu, keď mám tak 60 - 65 kíl. Keď menej, tak už nemám zadok, preto chcem mať 65. A uvidíte, jak po pôrode zamakám!" odkázala svojim neprajníkom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie