Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Plačková schudla o dve konfekčné veľkosti: Takto za mesiac zhodila 11 kíl!
Zdielať na

Plačková schudla o dve konfekčné veľkosti: Takto za mesiac zhodila 11 kíl!

Zdroj: TV Doma

Zuzana Plačková sa pred pár dňami ukázala svojim fanúšikom naživo. Mnohých prekvapilo, ako v realite vyzerá jej tvár, iných zase to, ako sa jej za krátky čas podarilo zhodiť kilá navyše.

Zuzana už v minulosti dokázala, že keď sa zatne, vie rýchlo schudnúť. Ukázala to aj teraz! Kráska je chudšia a hoci má dole už vyše desať kíl, stále na sebe pracuje.

Verili by ste, že Zuzana kedysi mesačne minula na oblečenie iba 1000 eur? Tie časy sú dávno preč!

​Nie je to tak dávno, čo sa Plačková vrátila z ajurvédskeho pobytu na Srí Lanke, kde sa dávala dokopy. Riešila si tam nielen zdravotné problémy, no potrebovala sa zbaviť nadbytočných kíl. A to sa je aj podarilo! “Tak som sa v Dominikánskej vyžrala,” priznala bez okolkov Zuzana a zaspomínala si tak na svoju ostatnú dovolenku.

A práve tieto nabraté kilá zhodila na Srí Lanke. V jednom z centier jej upravili stravu a celý mesiac sa v podstate stravovala vegetariánsky. Pomocou zmeny stravy sa jej podarilo zbaviť 6 kíl, no ďalej nechudla. Aj preto vsadila na svoje chudnúce produkty, s ktorými sa jej podarilo dať dole ďalších 5 kíl. “Cítim sa super,” dodala. Plačková v chudnutí pokračuje, keďže stále nie je so sebou spokojná... Čo poviete na jej postavičku?

Súvisiace články

Najčítanejšie