Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kam zmizla "stará" tvár Dominiky Mirgovej? Na FOTKE spred 7 rokov by ste ju nespoznali!
Zdielať na

Kam zmizla "stará" tvár Dominiky Mirgovej? Na FOTKE spred 7 rokov by ste ju nespoznali!

Zdroj: Instagram/dominikamirgovaofficial

Populárna speváčka Dominika Mirgová mení svoj imidž ako chameleón. Nielen jej vlasy, ale najmä tvár prešla radikálnou premenou...

Dominiku mnohé jej fanúšičky obdivujú nielen pre jej krásny hlas, ale aj pre imidž. Speváčka ostatné roky prešla poriadne nápadnou premenou a dnes je z nej sexi kosť. 

​Kým pred niekoľkými rokmi ju viacerí kritizovali kvôli hmotnosti, dnes jej naopak vyčítajú, že je príliš chudá a sexi. Mirgovej sa cvičením a zmenou stravy podarilo zhodiť nadbytočné kilá a váhu si aj udržala. Nie je tak dávno, čo priznala, že má upravené prsia. "Áno, mám upravené prsia... O to šlo, aby to pre mňa nepôsobilo vulgárne a aby to nebolo to prvé, čo si na mne človek všimne. Nie, nemala som žiadnu spoluprácu s klinikou, proste som si šetrila nejakú dobu euro po eure, aby raz môj dekolt mohol vyzerať takto a ja mohla konečne chodiť bez podprdy," priznala v minulosti na instagrame. Viacerí sa však pýtajú, či si nedala vylepšiť aj niečo na svojej tvári. 

Dominika sa totiž pred pár dňami pochválila fotkou s manželom,  s ktorým oslávili 7. výročie svadby. Keď ju porovnáte na svadobných fotkách z roku 2015 s tými dnešnými, Dominikina tvár sa radikálne zmenila... Speváčka sa netají tým, že je už viac ako rok spokojnou klientkou istej kliniky krásy, kde sa starajú práve o jej vizáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie