Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Žena urobila JEDNU zmenu v živote a schudla skoro 40 kilogramov: Vyskúšate to tiež?
Zdielať na

Žena urobila JEDNU zmenu v živote a schudla skoro 40 kilogramov: Vyskúšate to tiež?

Zdroj: facebook/Sober in Central Park

Rachel takmer celý svoj život mala pár kíl navyše, ktorých sa chcela zbaviť. Podarilo sa jej to, keď urobila jednu zásadnú zmenu vo svojom životnom štýle. Zvládli by ste ju?

Rachel sa dnes pýši štíhlou postavou, po ktorej veľmi dlho túžila. Hoci skúšala rôzne diéty, nič u nej dlhodobo nezaberalo. Jedného dňa sa však zobudila s tým, že nadobro skoncuje s alkoholom. 

Pitia alkoholu sa vzdal aj Peter Kočiš. Prečo?

​To bolo pred rokom a Rachel sa naozaj podarilo doteraz nevypiť ani kvapku alkoholu. Na začiatku sama neverila, ako jej táto, pre niekoho nenápadná zmena, zmení život, no stalo sa! Nielenže sa cíti super, no zobúdzať sa každé ráno s triezvou hlavou, je pre ňu stále to najlepšie, aktuálne sa pýši aj super postavičkou. Za jeden rok sa jej podarilo zhodiť takmer 40 kilogramov! Dnes vyzerá ako úplne iný a oveľa spokojnejší človek. 

Na sociálnych sieťach svojich fanúšikov dokonca aj pravidelne informuje o svojej ceste, ktorá na začiatku nebola jednoduchá. “Sama som neverila, ako som sa zmenila nielen telesne, ale aj duševne. Prestať piť alkohol bolo to najlepšie rozhodnutie, aké som kedy urobila. Ak sa pre niečo podobné rozhodnete, neoľutujete,” zverila sa Rachel. Viete si niečo takéto predstaviť?

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie