Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Emily ukázala, ako vyzerá v bikinách po poriadnom jedle: TOTO poznajú mnohé ženy
Zdielať na

Emily ukázala, ako vyzerá v bikinách po poriadnom jedle: TOTO poznajú mnohé ženy

Zdroj: TikTok/imnotbunny

Body positive influencerka sa snaží inšpirovať a podporovať aj ďalšie ženy, aby sa prehnane netrápili tým, ak nemajú dokonalé krivky. V tomto príspevku sa nájde nejedna z nás.

Emily Bispo po rokoch strávených neistotou ohľadom svojej postavy a pocitom, že sa nikdy nebude úplne milovať, radikálne zmenila postoj k svojmu telu a konečne sa cíti šťastná, píše Daily Star.

Nela Pocisková zjavne nemá s postavou žiaden problém, vyzerá skvelo!

Zverejňovaním neupravených videí a fotografií svojej postavy poukazuje na to, že na ženy sú kladené ohľadom krásy často až šialené nároky, čo ovplyvňuje najmä mladé dievčatá. Tie často chorobne túžia vyzerať ako modelky z časopisov a sú schopné úplne si kvôli tomu zničiť zdravie.

V najnovšom videu, ktoré malo medzi jej fanúšikmi obrovský ohlas, sa ukázala v bikinách po tom, ako zjedla veľkú porciu jedla na večeru.   

 „Áno, stále budem nosiť tie malé bikiny, aj po poriadnom jedle na večeru. Je mi jedno, či som nafúknutá a či ma budú zase kritizovať!“ napísala k príspevku a ukázala to, čo je úplne normálne a pozná to väčšina z nás. 

Hoci sa do Emily pravidelne navážajú hejteri a nazývajú ju veľrybou, ona sa cíti šťastnejšie a sebavedomejšie ako kedykoľvek predtým. Za nás má palec hore! 

@imnotbunny

live ur best life besties

♬ bad reputation sped up - Not active on this acc
@imnotbunny

I promise it isnt all that serious my love ?

♬ original sound - mario fouvaa

Súvisiace články

Najčítanejšie