Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ohromujúca premena tejto ženy vám vyrazí dych: TAKTO zhodila takmer 60 kíl
Zdielať na

Ohromujúca premena tejto ženy vám vyrazí dych: TAKTO zhodila takmer 60 kíl

Zdroj: Profimedia

Iba jeden a pól roka jej stačilo na to, aby svoj život zmenila od základov. Mladá žena po rokoch našla spôsob, ako sa zbaviť nadváhy a konečne si užíva každý jeden deň naplno.

Angličanka Samantha Taylor (32) prišla ako tínedžerka o svoju mamu a práve veľký smútok zajedala. Neustále priberala, trpela depresiou až sa jej váha vyšplhala na šialených 158 kíl, píše mirror.co.uk.

Pomohla jej pandémia

Kým mnohí ľudia cez prvú vlnu pandémie výrazne pribrali, Samantha práve v tomto období prehodnotila svoj doterajší život a rozhodla sa pre zmenu. Dovtedy bola absolútne závislá na fast foodoch a veľkom množstve čokolády a iných sladkostí. Keď zo začiatku pandémie koronavírusu všetky prevádzky na čas zavreli, bolo to po prvýkrát, čo bola nútená niečo si uvariť doma. 

Profimedia

Zistila, že sa po ľahšom a najmä domácom jedle cíti oveľa lepšie, začala si vyberať zdravšie alternatívy a postupne pridala aj pohyb. Iba za 18 mesiacov sa jej vďaka zdravej domácej strave a pohybu zbavila takmer 60 kíl. 

Samantha si nový a zdravší život úplne zamilovala a už nikdy sa nechce vrátiť k starým zlozvykom. Dnes sa pravidelne a zdravo stravuje a cvičí aj štyrikrát týždenne a každý deň sa snaží urobiť 10-tisíc krokov.

Mladá mamička je šťastná, že si konečne môže obliekať aj veci, ktoré si s nadváhou nemohla dovoliť, no najväčším prínosom je pre ňu energia, ktorej má teraz na rozdávanie a tiež radosť zo života, ktorú predtým takmer úplne stratila. 

Klobúk dole, fantastická premena!

Súvisiace články

Najčítanejšie