Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Miluje opálenú pokožku, ale TOTO ju vydesilo! Nepodceňujte horúčavy a silné slnko, varuje Krainová
Zdielať na

Miluje opálenú pokožku, ale TOTO ju vydesilo! Nepodceňujte horúčavy a silné slnko, varuje Krainová

Zdroj: Instagram/simonakrainova

Stále krásna modelka sa rada pýši svojou dokonalou postavou a bronzovou pokožkou, no hoci slnko miluje, má pred ním už roky veľký rešpekt. Toto je dôvod!

K životu potrebuje more, slnko a horúci piesok. Aj v zime trávi Simona Krainová (49) veľa času v exotike a v lete sa tiež rada vyhrieva na slnku. „Snažím sa mať letnú sezónu nonstop, pretože mám veľmi rada leto,“ povedala pre super.cz Krainová, ktorá však vždy myslí na to, aby si aj s celou rodinou nechala pravidelne skontrolovať materské znamienka, ideálne pred letom.

Čo všetko si pri znamienkach všímať a kedy treba navštíviť lekára?

Pred slnkom má rešpekt!​

„Som v tomto ohľade veľmi zodpovedná. Pred rokmi mi odobrali znamienko, ktoré sa netvárilo pekne. Nechcem to podrobne rozoberať, ale dosť ma to vydesilo. Získala som voči tomu veľký rešpekt. Veľa som si o tom prečítala. Predtým sme to veľmi podceňovali. Keď si tento problém nemal v rodine, tak si si povedal: „To sa ma netýka!“ Rovnako som to cítila aj ja. Keď teda ten problém prišiel, ihneď som zmenila prístup,“ prezrádza Krainová.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

K prevencii vedie aj svoje deti. „Nechávam si prekontrolovať znamienka a vediem k tomu aj svoje deti. Okolo mňa bolo pár blízkych priateľov, ktorí mali zlú diagnózu. Len s odretými ušami z toho vyšli živí. Každému človeku, ktorý chodí na slnko, odporúčam, aby si svoje znamienka nechali skontrolovať aspoň dvakrát do roka,“ dodáva modelka. 

Ak ste si mysleli, že kráska s neustále bronzovou pokožkou sa vystavuje na slnku celé hodiny, mýlite sa! „Na docielenie tejto farby používam samoopaľovaciu penu s prírodným zložením. Slnku sa nevyhnem, ale používam opaľovacie prostriedky s vysokým faktorom a pred slnkom mám veľký rešpekt," dodala Simona Krainová.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Súvisiace články

Najčítanejšie