Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Monika Marešová priznala zákroky na tvári: TOTO si nechala vylepšiť!
Zdielať na

Monika Marešová priznala zákroky na tvári: TOTO si nechala vylepšiť!

Zdroj: Profimedia

Moderátor Leoš Mareš a jeho manželka Monika prežívajú po narodení dcérky Alex krásne obdobie. Šťastná mamička však priznala, že už na seba nemá prirodzene toľko času ako predtým a bez tajností prezradila aj to, že si ku kráse už dlhšie pomáha zákrokmi.

Pre 40-ročnú Moniku Marešovú je dcérka Alex prvým dieťatkom a tak všetky radosti aj starosti prežíva po prvýkrát. V programe Showtime prezradila, že starostlivosť o bábätko jej dáva poriadne zabrať a tiež to, ktoré úpravy tváre už podstúpila, informuje český magazín extra.cz.

Skvelo vyzerá aj Dara Rolins, ktorá sa rovnako netají tým, že využíva služby beauty kliník!

Krásna Monika patrí medzi ženy, ktoré dbajú o svoje zdravie aj vizáž. O svoj zovňajšok sa stará nielen zdravým životným štýlom, ale nevyhýba sa tiež jemným úpravám tváre. 

Zákroky na tvári netají!

"Chodím na botox, teraz teda nie, ale teším sa, keď zase pôjdem. Na botox chodím pravidelne, ten som si nechala prvýkrát urobiť niekedy v 35 rokoch. Potom mám urobené tzv. foxy eyes, teda pozdvihnutie obočia, mne totiž padá. Do pusy som si nechala asi dvakrát vpichnúť kyselinu hyalurónovú, ale to mi strašne rýchlo mizne. Nechala som si urobiť aj mezoterapiu, pretože mám trošku starý krk a dekolt. Mám pleť po otcovi, taký papierik, ale on to nerád počuje," vysvetlila Monika Marešová pre Showtime so slovami, že by sa ľudia mali páčiť hlavne sami sebe a ona sama chce starnúť s gráciou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Marešová (@monikamaresova)

„To, že sa chceme páčiť sami sebe a že chceme starnúť s gráciou, je jasné. Myslím si ale, že aby človek bol úplne vypnutý a nebolo na ňom vidieť, koľko rokov má, tak to podľa mňa nie je úplne správne,“ hovorí manželka Leoša Mareša, ktorá na seba aktuálne nemá veľa času. 

"S malou je vrchol raz denne si umyť tvár a dať si krém," objasnila svoju aktuálnu situáciu vtipne mamička, pre ktorú je teraz na prvom mieste starostlivosť o malú dcérku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Marešová (@monikamaresova)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Súvisiace články

Najčítanejšie