Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ľudia sa smejú z Verešovej: Keď uvidíte, ako pózovala na pláži, všimnete si TO tiež
Zdielať na

Ľudia sa smejú z Verešovej: Keď uvidíte, ako pózovala na pláži, všimnete si TO tiež

Zdroj: Instagram

Okrem toho, že na Instagrame zverejňuje sexi zábery z dovolenky, nezabúda sa pravidelne podeliť aj o fotky so svojimi ratolesťami. Tentokrát jej to tak trošku nevyšlo.

Hoci Andrea Verešová oslávi o rok okrúhlu štyridsiatku a je už dvojnásobnou maminou, je príkladom toho, že žena môže byť sexi a príťažlivá aj pri deťoch.

​Andrea trávi s dcérou Vanesskou (12) a synom Danielom (10) veľa času a nezabúda si tieto chvíle aj zvečniť. Škoda len, že od naozajstných a prirodzených momentiek majú jej fotky trošku ďaleko.

Najnovšie poriadne pobavila ľudí, keď zverejnila fotografiu z pláže, kde “šantila” s deťmi v piesku.

“Občas je fajn zabudnúť na všetky starosti, vrátiť sa do detstva a len tak si zablbnúť s deťmi a postaviť si niečo z piesku…” napísala k fotografii.

Andrea však opäť raz podcenila vnímavých fanúšikov, ktorým neuniklo, že Andrea si zjavne k deťom len kľakla kvôli fotke a o žiadnom stavaní z piesku nemôže byť reč, keďže jej ruky a manikúra, rovnako ako plavky aj celé telo nie sú ani len poznačené od piesku….

Náhodou, nám sa páči, že Andrea nie je iba krásna bábika, ale vie aj takto pekne pobaviť. Podobne sa jej to podarilo aj minulý rok, keď sa pochválila s tým, ako doma zavára uhorky. Spomínate si?

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie