Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šikovná mamina to zvládla aj s nízkym rozpočtom: Wau, TAKTO zmenila starú kuchyňu
Zdielať na

Šikovná mamina to zvládla aj s nízkym rozpočtom: Wau, TAKTO zmenila starú kuchyňu

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

S dobrými nápadmi a s trochou šikovnosti sa dá aj za málo peňazí vyčarovať úžasné výsledky. Pozrite sa, na dokonalú premenu starej a nemodernej kuchyne, možno si tam nájdete inšpiráciu aj pre vaše bývanie.

45-ročná opatrovateľka a mama dvoch detí Sarah Weds veľmi túžila po vynovenej, modernejšej a štýlovej kuchyni, no na prerábku nemala veľa peňazí.

Kreatívna mamina sa však svojho sna nevzdala, podarilo sa jej získať veľa kúskov a doplnkov z lacnejších obchodov a veľa drobných prác a detailov zvládla spraviť vlastnými rukami. Čo poviete na ten výsledok? 

Premena starej, nemodernej a nepraktickej kuchyne ju vyšla dokopy so všetkými doplnkami na necelých 800 libier, čo je skvelá cena na to, že celá miestnosť sa zmenila na nepoznanie a vyzerá naozaj štýlovo!

Takto vyzerala jej kuchyňa pred prerábkou... 

Facebook/DIY On A Budget UK

Základom bolo, že nenakupovala všetko v jednom obchode, no urobila si námahu a jednotlivé kúsky sa snažila zohnať lacnejšie, maľovanie či zdobenie obkladov, výmenu pracovných dosiek a podobne zvládla spraviť úplne sama, píše denník Metro.   

Sarah prezradila, že sa vždy zaujímala o interiérový dizajn a veľa tipov a nápadov si našla na Instagrame, na osvedčených stránkach zase hľadala tipy na materiál či pracovné postupy. 

Facebook/DIY On A Budget UK

Šikovná mamina radí všetkým, ktorí túžia po krajšom bývaní, aby si zachovali nadšenie a pozitívne myslenie. 

„Nemôžem či nezvládnem to urobiť,“ nie je v mojej slovnej zásobe,“ hovorí Sarah a dodáva, že keď sa človek naučí veľa vecí urobiť sám, dokáže ušetriť naozaj veľmi veľa peňazí.

Fotografie vynovenej kuchyne zdieľala vo facebookovej skupine „DIY On A Budget UK“mnohí jej poďakovali, pretože sa vďaka nej tiež nakopli a chystajú sa vylepšiť si svoje bývanie. 

Krásna kuchyňa, čo poviete?

Facebook/DIY On A Budget UK

Facebook/DIY On A Budget UK

Facebook/DIY On A Budget UK

Súvisiace články

Najčítanejšie