Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na školskej stretávke po rokoch spôsobila rozruch: Od rovesníkov vyzerala o polovicu mladšie!
Zdielať na

Na školskej stretávke po rokoch spôsobila rozruch: Od rovesníkov vyzerala o polovicu mladšie!

Zdroj: Profimedia

Skutočný vek tejto mladistvo pôsobiacej ženy by neuhádol snáď nikto. Žiadne plastiky či skrášľujúce procedúry však za tým nečakajte. Jej tajomstvo je úplne jednoduché!

Eudora Okoro z Veľkej Británie vyzerá veľmi mladistvo, má hladkú pleť s minimom vrások, pružné telo a pri pohľade na ňu je až ťažko uveriť, že má už 60 rokov!

Veľmi mladistvo vyzerá aj speváčka Sisa Sklovská, čo poviete?

Sympatická učiteľka tanca a DJka sa bežne stretáva s tým, že si ľudia myslia, že má 20 aj 30 rokov menej. Keď jej pred pár rokmi zomrel manžel, začala opäť randiť a využívala aj zoznamovacie aplikácie, kde jej neustále vypisovali mladí muži. Keď im potom prezradila svoj vek, zostali v šoku! 

Veľký rozruch spôsobila aj na stretávke zo školy, kde medzi rovesníkmi vyzerala o generáciu mladšie a nikto nechápal, ako je to možné. Eudora nikdy nepodstúpila žiadnu plastiku ani botox a za svoj vzhľad vraj vďačí dobrej genetike a zdravej životospráve, ktorej je roky verná. 

Profimedia

Eudora pije každé ráno džús z čerstvého ovocia a zeleniny a konzumuje roky iba rastlinnú stravu. Denne vypije minimálne 2 litre vody, cvičí každý deň a dbá aj na dostatok prirodzeného pohybu. Zrelá kráska má síce tmavú pokožku, no aj tak sa nezabúda chrániť krémami s vysokým SPF faktorom, čo jej tiež pomohlo vyhnúť sa predčasným vráskam, píše liverpoolecho.co.uk. 

"Pokiaľ nemáme nejaký zdravotný problém, verím, že to, ako starneme, je úplne v našich rukách. Byť fit a zdravý vám pomôže vysporiadať sa s čímkoľvek - ovplyvňuje vás to psychicky aj fyzicky,“ dodala na záver Okoro, ktorá sa stala motiváciou pre mnohé ženy v zrelom veku.  

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa WOMEN WORLD DJS (@women_world_djs)

Súvisiace články

Najčítanejšie