Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Monika z Bez servítky konečne ukázala svoju sestru: Vážne sú tieto dve rodina?
Zdielať na

Monika z Bez servítky konečne ukázala svoju sestru: Vážne sú tieto dve rodina?

Zdroj: TV JOJ

Svojská podnikateľka s módou chytila za srdcia mnohých práve svojím účinkovaním v kulinárskej šou Bez servítky. Práve tu ste mohli spoznať jej jediného syna Kevina a teraz konečne ukázala aj svoju sestru Luciu, ktorú tak často spomína.

Monika žije v Banskej Bystrici, kde má svoj butik s elegantnou módou. Práve tu ju cez deň môžete stretnúť, keďže sama predáva a svojim klientkam aj ochotne poradí. 

​Odkedy sa objavila práve v spomínanej Bez servítky, núdzu o nové zákazníčky rozhodne nemá. Napokon niektoré z nich uverejňuje aj na instagrame. Kým niektorým ľuďom vadí jej svojský štýl a vyjadrovanie sa, iným sa zase páči jej jedinečnosť a originalita. Monika je veľmi bezprostredná a svojim fanúšikom už ukázala svoje bývanie, šatník, syna a čo-to aj zo svojho súkromia. Rúškom tajomstva bola doteraz zahalená len identita jej sestry Lucie, ktorú však často spomína… Tú sa jej nakoniec podarilo presvedčiť, aby na sebe predviedla pár modelov priamo v butiku.  Sympatická blondína s úsmevom na perách pred objektívom ochotne zapózovala a na sebe predviedla, že aj žena "normálnej veľkosti" môže v šatách, ktoré sa predávajú v butiku, dobre vyzerať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie