Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Monika z Bez servítky ponúka ženám prácu snov: Odmietli by ste takúto ponuku?
Zdielať na

Monika z Bez servítky ponúka ženám prácu snov: Odmietli by ste takúto ponuku?

Zdroj: TV JOJ

Podnikateľka s módou z Banskej Bystrice divákov relácie Bez servítky zaujala najmä svojským vystupovaním, no aj originálnym oblečením. Atraktívna Monika najnovšie hľadá “pravú ruku”, ktorá by jej pomáhala…

Monika je svojská podnikateľka z Banskej Bystrice, kde ju miestni veľmi dobre poznajú. Všade, kde sa objaví, púta na seba pozornosť nielen tým, ako vyzerá, ale aj svojím správaním. To je naozaj svojské a originálne. Ženy ju však milujú práve pre cit, ktorý má pre módu. 

​Vo svojom obchode totiž predáva jedinečné kúsky, ktoré z každej ženy urobia krásku. Zaujímavé pritom je, že zákazníčkam sa sama venuje a veľmi ochotne im vo všetkom poradí. Aj preto je jej butik jedným z najpopulárnejších. Vyzerá to tak, že po jej účinkovaní v Bez servítky jej popularita ešte viac narástla. Monika si totiž najnovšie k sebe hľadá pomocníčku, ktorá by bola jej “pravou rukou”. “Práca s e-shopom, fotenie, balenie balíkov, odpovedanie na e-maily, natáčanie a strihanie videí…” to je len časť povinností, ktoré čakajú na človeka, ktorý prácu získa. 

A čo na oplátku ponúka zamestnankyni Monika? “Plat, ktorý je viac ako zaujímavý + benefity = práca snov,” stručne zhodnotila Monika, ktorá prezradila, že jej prišlo naozaj veľa ponúk. Uvažovali by ste nad takouto prácou? 

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie