Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Bacuľatá mamina našla spôsob, ako si kráľovsky zarobiť: Viete si TO predstaviť na materskej?
Zdielať na

Bacuľatá mamina našla spôsob, ako si kráľovsky zarobiť: Viete si TO predstaviť na materskej?

Zdroj: Instagram/audreyaura.life

Kým väčšine žien chýbajú peniaze popri starostlivosti o malé deti, táto matka dokáže rodinu zabezpečiť doslova luxusne a to sa vraj vôbec nenarobí. Ako sa jej to podarilo?

Odkedy sa Austrálčanka Audrey Aura (23) stala hviezdou sociálnej siete pre dospelých – OnlyFans, nechce už o klasickom zamestnaní ani počuť. Pracuje len pár hodín po večeroch, cez deň relaxuje a stará sa o seba a mesačne jej na účet pribudne aj viac ako 26-tisíc eur. Hoci to znie naozaj lákavo, na takúto „prácu“ by si asi trúfla len máloktorá matka.

Keď prišla počas pandémie o svoje zamestnanie v administratíve, objavila kúzelný svet OnlyFans, vďaka ktorému začala postupne doslova kráľovsky zarábať. 

Kým zo začiatku musela veľmi veľa natáčať a fotiť, dnes je to len malá časť jej práce a užíva si oveľa viac oddychu ako na začiatku. Podľa jej slov väčšinu dňa trávi chatovaním s fanúšikmi, organizovaním, plánovaním obsahu a marketingom na sociálnych sieťach. Už čoskoro chce totiž svoju prax zúročiť tak, že bude učiť budúce OnlyFans modelky, ako s platformou správne nakladať a ako dosiahnuť úspech a slušné zárobky.

„Väčšinu dňa trávim na gauči alebo sedím pri počítači, obvykle stále v pyžame,“ pochvaľovala si svoj momentálny život pre Daily Star. Ak je to možné, často spí až do poludnia a naplno začína pracovať až po ôsmej hodine večer, keď uloží svoje dieťa do postele.

„Natáčam videá a fotím už iba pár dní v mesiaci. Veľa času trávim tým, že sa venujem svojím fanúšikom,“ prezradila bacuľatá mamina, ktorej vraj táto práca dodala sebavedomie a vďaka nej sa naučila konečne milovať svoje telo také, aké je. 

Nuž, ktovie, ako sa so zverejňovaním šteklivých fotiek a videí zmieril jej manžel či partner, no ešte ťažšie vysvetľovanie to bude, ak sa jej dieťaťa budú pýtať, kde maminka pracuje. Viete si niečo takéto vôbec predstaviť?

Súvisiace články

Najčítanejšie