Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Táto mama nechápe, prečo ju ľudia urážajú: Prekáža im, že mala dieťa príliš skoro
Zdielať na

Táto mama nechápe, prečo ju ľudia urážajú: Prekáža im, že mala dieťa príliš skoro

Zdroj: Instagram/Miranda Hope McWhorter

To najvhodnejšie obdobie, kedy mať prvé dieťa, je u každého človeka individuálne a samozrejme to závisí od množstva okolností. Táto mladá mamička má už deti dve a tvrdí, že sú jej najväčším šťastím, no napriek tomu je pravidelne kritizovaná.

Miranda McWhorter mala 22 rokov, keď sa jej narodilo prvé dieťa, teraz má o dva roky viac a je už dvojnásobnou mamou.

Aj speváčka Mária Čírová mala prvé dieťa v dvadsiatke a dnes je už šťastná trojnásobná mamina!​

Miranda na Instagrame pravidelne zverejňuje krásne rodinné zábery, no nie všetci jej fandia. Denne totiž dostáva poriadny náklad od hejterov, ktorí jej píšu, že je hlúpa a bude to ľutovať, že mala deti tak skoro, píše The Sun. 

„Možno sa ti to teraz nezdá, ale ver mi, že si uvedomíš, že si kľudne mohla počkať ešte aspoň 5 rokov,“ napísal jej jeden v komentári.

„Pokazila si si mladosť, mohla si si ešte užívať,“ napísal ďalší.

Iní jej zase písali, že má bohatého manžela, tak sa jej žije ľahko. Narážali zrejme na to, že mnohé mladé mamičky, čo akurát ukončili školu, väčšinou nedokážu deti ani poriadne zabezpečiť.

Mirandu kritika síce zarazila aj prekvapila, ale stále trvá na tom, že rozhodnutie mať rodinu práve v tomto veku, bolo to najlepšie v jej živote. Našli sa aj mamičky, ktoré to tak mali rovnako a napísali jej, že to práveže ocení, pretože si s deťmi bude aj pri dospievaní oveľa lepšie rozumieť.

Čo si o tom myslíte vy? Zaslúžila si táto mladá mamička kritiku?

Súvisiace články

Najčítanejšie