Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Po rokoch trápenia má konečne nové zuby, no ľudia sa jej smejú: Vyzeráš ako kôň!
Zdielať na

Po rokoch trápenia má konečne nové zuby, no ľudia sa jej smejú: Vyzeráš ako kôň!

Zdroj: TikTok/Michal Maccabee

Kto by netúžil po krásnom úsmeve s dokonalými žiarivo bielymi zubami? Táto mladá žena si konečne splnila svoj sen, žiaľ, jej okolie to až tak neocenilo. Pozrite sa, prečo!

Tmavovláska Michal Maccabee z Veľkej Británie priznala, že bola zo svojich nepekných zubov nešťastná a dlhých desať rokov sa odhodlávala, že s tým niečo urobí a musela si samozrejme našetriť dosť peňazí, píše Daily Star.

Nové zuby a krásny úsmev zmenia človeka na nepoznanie a vedia to aj mnohé celebrity!

Mladá žena sa totiž rozhodla pre keramické fazety, ktoré rozhodne nie sú lacnou záležitosťou. Ide o tenkú vrstvu porcelánu, ktorá sa prilepí na vrchnú časť zubov, takže zakryje tie originálne.

Angličanka je zo svojho nového žiarivého chrupu nadšená a vynoveným úsmevom sa pochválila aj na TikToku. Reakcie na jej zuby však boli zmiešané a nie každý jej perleťovo biely chrup pochválil.

TikTok/Michal Maccabee

„Katastrofa, vyzeráš ako kôň!“ napísal jej jeden z mnohých kritikov, ďalší zase napísal, že mu pripomína klávesnicu na klavíri.

Michal Maccabee si však z posmešných komentárov ťažkú hlavu nerobí a dokonca pridala niekoľko vtipných videí, na ktorých schválne cerí svoje nové tesáky. Ona je zjavne so svojím novým chrupom spokojná a to je podstatné, no nie?

@michalmaccabee #InstaxChallenge #foryoupage #fyp #lgbt ♬ if yall keep doing corny stuff im deleting this - The worst Raptoker
@michalmaccabee Reply to @xpha here you go babygirl ? #foryoupage #foryou ♬ origineel geluid - Inne Peeters

Súvisiace články

Najčítanejšie