Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dvojnásobnú mamičku dnes nespoznáte: Na premenu si zobrala pôžičku a TOTO je výsledok
Zdielať na

Dvojnásobnú mamičku dnes nespoznáte: Na premenu si zobrala pôžičku a TOTO je výsledok

Zdroj: Profimedia

Mladá žena trpela nadváhou už detstva, po pôrodoch sa jej však priberanie úplne vymklo z rúk. Jedného dňa si povedala dosť, začala chudnúť a do celkovej premeny investovala poriadny balík peňazí.

Senna-Michelle Clements (28) sa dostala až na váhu 110 kíl a dôvodom bola nielen nezdravá životospráva, ale tiež popôrodná depresia, ktorou trpela po narodení detí. Všetky starosti jednoducho zajedala a hoci sa niekoľkokrát snažila schudnúť, nikdy pri zdravšom životnom štýle nevydržala, píše The Sun.

Najlepšia investícia

Mladá mamička sa jedného dňa rozhodla, že už takto ďalej nemôže žiť, no vedela, že musí začať inak, aby konečne svoj cieľ dosiahla. Na svoju premenu si dokonca neváhala zobrať pôžičku, ktorú využila najskôr na zákrok, pri ktorom jej zmenšili žalúdok.

Takto vyzerala pred premenou.

Profimedia

Keď sa po bypasse žalúdka zotavila, začala žiť oveľa zdravšie, štyrikrát do týždňa cvičí a zbavila sa všetkých nezdravých nerestí, ktoré jej bránili v chudnutí.

Peniaze z pôžičky ďalej využila na niekoľko estetických zákrokov, vrátane plastickej operácie prsníkov, ktoré bolo po zhodení nadváhy jednoducho nutné „pozdvihnúť.“ Celková premena ju tak vyšla dokopy na vyše 22-tisíc eur, no absolútne to neľutuje a pokladá to za najlepšiu investíciu. 

Profimedia

„Je to veľa peňazí, ale bola to tá najlepšia investícia,“ pochvaľuje si mladá mamička svoj nový vzhľad, ktorý jej zmenil celý život.

"Veľa ľudí ma kritizuje za moje rozhodnutie, a vravia, že som mala viac cvičiť a menej jesť, no pre mňa bolo veľmi ťažké zmeniť svoje myslenie,“ vysvetľuje mamička, ktorá sa kvôli popôrodnej depresii poriadne vytrápila.

Profimedia

„Vyzerám a cítim sa ako nová žena. Už neberiem antidepresíva a konečne môžem byť tou najlepšou mamou pre moje deti,“ dodala na záver Senna. Nech jej to už vydrží, držíme jej palce!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie