Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
TRIK tejto ženy je hitom internetu: TAKTO si za pár sekúnd zväčšíte poprsie
Zdielať na

TRIK tejto ženy je hitom internetu: TAKTO si za pár sekúnd zväčšíte poprsie

Zdroj: TikTok/inBodi Swim

Túžite po plnšom a zvodnejšom hrudníku? Potešíme vás, ide to aj bez silikónov a bolestivých zákrokov. Pozrite sa, ako na to!

Na TikToku spôsobila doslova šialenstvo táto mladá žena, ktorá sa ukázala v bikinách a tvrdí, že má veľkosť podprsenky 32A.

Táto podprsenka je hotový poklad! Prsia síce nezväčší, ale vlastniť by ju chceli asi všetci!

Super trik na väčšie prsia​

Pomocou jednoduchého triku s vypchávkami dokázala za pár sekúnd neuveriteľne zväčšiť a pozdvihnúť, takže z košíčkov A sa za pár sekúnd stali C, píše Daily Star.  

Špeciálne vypchávky Up Your Cup  pochádzajú od značky Inbodi Swim a podľa recenzií žien spĺňajú absolútne všetko, čo aj sľubujú. Na týchto videách môžete na vlastné oči vidieť, že výsledok je naozaj viditeľný a vyzerá pritom absolútne prirodzene. 

“Wau, tak to je naozaj čarovná pomôcka, neuveriteľné!” napísala jedna z komentujúcich a ďalšie ženy poďakovali za super tip, ktorý chcú ihneď vyskúšať. Čo na to hovoríte vy?

@inbodi Call me catfish #swimwear #swimwearbrand #pushupbra #pushupbras #pushupbikini #fyp #viral ♬ original sound - rico
@inbodi You tell me ? #swimwear #swimwearbrand #pushupbikini #pushupbra #pushupbras #design #fashion #fyp #viral ♬ So your an artist - Tej Patel
@inbodi AND it has an adjustable back + removable straps ? #swimwear #swimwearbrand #pushupbikini #ittybittycommitee #smallchest #fyp ♬ original sound - kaylaxxx

Súvisiace články

Najčítanejšie