Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Halle Berry stavila na výrazný šik účes, oplatilo sa: WAU, herečku omladil na počkanie!
Zdielať na

Halle Berry stavila na výrazný šik účes, oplatilo sa: WAU, herečku omladil na počkanie!

Zdroj: Profimedia

Vlasy sú považované za korunu ženskej krásy, no už dávno neplatí, že to musí byť iba dlhá hriva. Táto herečka je perfektným príkladom toho, že sa nemusíte báť ani odvážnych a krátkych strihov, čo poviete na ten najnovší?

Herečka Halle Berry má už 55 rokov, no vyzerá minimálne o 15 rokov mladšie. Vďačí za to poctivému cvičeniu a dokonalej postave, bezchybnej pokožke a k mladistvému vzhľadu jej určite pomáhajú aj trendy účesy, pri ktorých sa nebojí aj poriadne odviazať.

Sexi herečka na seba najnovšie strhla všetku pozornosť, keď sa objavila na udeľovaní filmových cien Critics 'Choice Awards v Los Angeles. Halle prišla nahodená v čiernom zamatovom kostýme od Dolce and Gabbana, ktorý vhodne doplnila bielym korzetovým topom s hlbokým výstrihom a priehľadnými časťami. Jej dokonalý vzhľad skvelo dopĺňali výrazné náušnice, no najväčšou čerešničkou bol práve jej účes.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared (@justjared)

Halle opäť potvrdila, že je vlasový chameleón a tentokrát zaujala špeciálnym strihom, ktorým vzdala hold svojej postave Storm z X-Menov. Polovicu hlavy si nechala vystrihať úplne nakratúčko a druhú dlhšiu stranu si nechala nafarbiť do sivých odtieňov.

Herečka prišla v sprievode svojho partnera Vana Hunta a prebrala cenu SeeHer Award, ktorá sa udeľuje ženám, ktoré bojujú za rovnosť pohlaví a svojimi úlohami búrajú zaužívané stereotypy.

Čo poviete na jej účes a celkový look vy?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

Súvisiace články

Najčítanejšie