Oblačno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Táto 50-tnička vyvolala ošiaľ na internete: Prezradila, čomu vďačí za svoj mladistvý vzhľad
Zdielať na

Táto 50-tnička vyvolala ošiaľ na internete: Prezradila, čomu vďačí za svoj mladistvý vzhľad

Zdroj: Instagram/annamaria_kalebic

Je krásna, štíhla, sexi a rozhodne by jej skutočný vek nikto netipoval. Na rozdiel od mnohých iných žien, ona netvrdí, že je to hlavne o šťastí a dobrej genetike. Takáto je pravda!

Videá Anny Marie sa stali hitom internetu a to z dôvodu, že vyzerá na svoj vek neuveriteľne dobre a nie je to vďaka plastikám a podľa jej slov ani o dobrých génoch, píše The Sun.

Po 50-tke má aj krásna moderátorka Katka Jesenská, takto si zaspomínala na svoje začiatky v televízii JOJ!

Krásna a stále atraktívna päťdesiatnička tvrdí, že za svoj vzhľad a postavu vďačí tvrdej práci na sebe a taktiež nemalým investíciám do zdravia a zdravého životného štýlu.

„Áno, mám 50 rokov a nikdy som sa necítila lepšie! Nečakajte, kým bude príliš neskoro a začnite na sebe pracovať hneď!“ odkazuje všetkým, ktorí sa pýtajú na jej odporúčania, ako si udržať mladistvý vzhľad.

„Ľudia mi hovoria, aké mám šťastie, že vyzerám takto dobre v päťdesiatke, ja však tvrdím, že to so šťastím nemá nič spoločného,“ vysvetľuje Anna Maria, ktorá sa stala pre mnohé ženy inšpiráciou.

Na TikToku aj Instagrame ukazuje, čo všetko robí pre svoj vzhľad a zdravie vrátane pravidelného cvičenia a zdravého a výživného jedálnička. 

Ľudia ocenili, že bola úprimná a rovno priznala, že pre to, ako vyzerá, musí naozaj poriadne makať. Na druhú stranu je skvelé vedieť, že presne takto môžeme vyzerať v jej veku všetky, zadarmo to však nebude!

@annamariakalebic Yes I’m 50 yrs young & have never felt better! Don’t wait till it’s too late to start looking after your body! #trending #50yrsyoung #wellness #glow ♬ Big and Chunky - TikTokTunes & Speed Songs

Súvisiace články

Najčítanejšie