Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Fitnesska ukázala svoju mamu, nikto jej neverí: Čo myslíte, koľko má rokov táto žena?
Zdielať na

Fitnesska ukázala svoju mamu, nikto jej neverí: Čo myslíte, koľko má rokov táto žena?

Zdroj: TikTok/fit_momof7

Skutočný vek tejto ženy vás poriadne zaskočí! Na svoj prirodzene mladistvý vzhľad a štíhlu postavu nikdy nepotrebovala skrášľovacie zákroky, toto je jej tajomstvo!

Fitnesska Dalyce Barnett Radtke zdieľala video svojej 90-ročnej mamy na TikToku, kde sa jej pýtala na jej celoživotnú dennú rutinu a tajomstvo mladistvého vzhľadu. Ľudia sa na štíhlu a upravenú ženu pozerali s otvorenými ústami. Je toto vôbec možné?

Vo videu môžete vidieť mamu fitnessky, ktorá má na sebe svetlomodré džínsy a červený obtiahnutý pulóver. Je upravená, štíhla a má dokonalé držanie tela. Väčšina ľudí sa zhodla v tom, že vyzerá ako skvelo udržiavaná sedemdesiatnička, no naozaj nikto by si netipol, že táto dáma má už na krku 9 krížikov!

;

90-ročná energická dáma vysvetlila, že do posilňovne začala chodiť až v šesťdesiatke a odvtedy bez pravidelného cvičenia nevie existovať. „Jednoducho mi je oveľa lepšie,  keď sa hýbem,“ prezradila a dodala, že cvičí každý deň a v rámci pohybovej rutiny využíva fit loptu, mierne závažia, kardio a nezabúda ani na strečing, píše The Sun.  

TikTok/fit_momof7

Čo sa týka starostlivosti o pokožku, nikdy nevyužila botox ani iné skrášľovacie procedúry, dokonca nepoužívala ani drahé krémy. Roky vraj používa iba jemné mydlo, čistú vodu a pleťové mlieko.

„Ešte som nevidel 90-ročnú ženu v džínsoch!“ napísal jeden z komentujúcich.

 "Jej držanie tela je dokonalé," vyjadrili sa ďalší. 

"Pomáha jej aj mladistvé oblečenie aj to, že je upravená a nemá šedivé vlasy,“ myslia si ďalší. 

Táto dáma vyzerá naozaj ohromne, no schválne, povedali by ste, že má už 90 rokov?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dalyce (@fit_momof7)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dalyce (@fit_momof7)

@fit_momof7 #thisis90 #mymum #mymom #90 #ageisjustanumber #aginggracefully #strengthtrainingforwomen #healthyaging #fitnesslife #seniorfitness #workoutsforwomen ♬ original sound - Dalyce Barnett Radtke

Súvisiace články

Najčítanejšie