Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Po skrášľovacích zákrokoch zostala znetvorená: Kráľovná krásy sa nedokáže usmiať ani zavrieť oči
Zdielať na

Po skrášľovacích zákrokoch zostala znetvorená: Kráľovná krásy sa nedokáže usmiať ani zavrieť oči

Zdroj: Profimedia

Bola prirodzene krásna, no predsa sa vložila do rúk plastických chirurgov. Výsledok estetických zákrokov sa skončil katastrofou a bývalej kráske zostali iba oči pre plač.

Ruská kráľovná krásy Yulia Tarasevich (43) prišla po bežných chirurgických úpravách o svoj prirodzený pôvab a jej črty sa tak zmenili, že vyzerá ako úplne iná osoba.

Yulia podstúpila na renomovanej klinike v Krasnodare na juhu Ruska úpravu očných viečok, facelift a odstránenie tuku z líc, píše ladbible.com. Žiaľ, zákroky skončili jednou veľkou katastrofou, po ktorých bývalá misska prišla o svoju prirodzenú krásu.

;

"Nedokážem zavrieť oči, nemôžem sa usmiať ani zdvihnúť hornú peru. Časť mojej tváre absolútne nefunguje,“ vysvetľuje modelka.

„Prišla som k nim s krásnou zdravou pleťou. Chcela som len upraviť niektoré zmeny na tvári spôsobené starnutím. Ale bohužiaľ, prišla som o krásu aj o zdravie,“ povedala zdrvená Yulia, ktorá na chirurgov podala trestné oznámenie.

Profimedia

Chirurgovia Andrey Komarov a Omar Khaled tvrdia, že kvôli zriedkavému genetickému stavu nazývanému sklerodermia nebolo možné predvídať, ako jej telo na zákroky zareaguje. Yulia však tvrdí, že sa len snažia zbaviť viny za to, že jej operácie jednoducho pokašľali.

Už v minulosti podstúpila plastiku nosa a vtedy všetko dobre dopadlo, preto akúkoľvek nezistenú diagnózu odmieta.

Nech už vyšetrovanie dopadne akokoľvek, získať späť svoju krásnu tvár sa jej už asi nikdy nepodarí...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie