Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kedysi boli z jej tela muži hotoví: Belohorcová sa KONEČNE ukázala bez úprav a na vychrtlinu zabudnite!
Zdielať na

Kedysi boli z jej tela muži hotoví: Belohorcová sa KONEČNE ukázala bez úprav a na vychrtlinu zabudnite!

Zdroj: Instagram/ZB

Zuzana Belohorcová sa vždy o seba príkladne starala a robila všetko pre to, aby super vyzerala. Pravidelne aj cvičí, aby sa mohla ukazovať v plavkách. Tu je výsledok!

Pred rokmi, keď ešte žila na Slovensku, patrila medzi najsexi moderátorky, za ktorými sa obzrel nejeden muž. Potom sa Zuzana Belohorcová usadila s manželom a deťmi v zahraničí, no na svoju rodnú krajinu nezanevrela. Pravidelne sa vracia, či už za prácou alebo rodičmi. 

​Hoci Zuzana o pár dní oslávi svoje 46. narodeniny, stále vyzerá fantasticky. Na svojej postavičke poctivo maká, aby sa mohla bez problémov ukazovať v plavkách, keďže aktuálne žije na španielskom ostrove Tenerife. Sexi blondína na fotkách na sociálnych sieťach veľmi šikovne pózuje, takže vyzerá veľmi štíhlo. Až teraz sa ukázala bez príkras a mnohí zostali z jej postavičky prekvapení. "Som a vždy budem žena…ako sa hovorí krv a mlieko…kosťami nikdy moje telo hrkotať nebude...byť sama sebou je najviac," priznala kráska. 

Zuzana má naozaj pevnú a ženskú postavu, ktorú by brali mnohé ženy, nemyslíte si? "Makám na sebe každý deň, aby som si mohla dopriať to, čo mám rada a neobmedzovať sa v jedle…pre dobrý pocit, pre zdravý životný štýl a pre dobrú kondičku..." dodala mama dvoch detí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie