Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Agáta Hanychová je fanúšikom na smiech: Za túto FOTO ju zvozili na plnej čiare
Zdielať na

Agáta Hanychová je fanúšikom na smiech: Za túto FOTO ju zvozili na plnej čiare

Zdroj: Instagram/AH

Od rozvodu s Jakubom Prachařom mení Agáta jedného partnera za druhým, ktovie, či ten aktuálny bude konečne ten pravý. Zatiaľ však svoj prístup nezmenila a namiesto toho, aby si súkromie chránila, zverejňuje na sociálnych sieťach aj to, čo by naozaj nemusela.

Agáta Hanychová (36) si momentálne užíva vzťah s lekárom Andrejom a prezradila, že keď je v práci, rada mu posiela svoje sexi fotky. Tou poslednou sa nezabudla pochváliť aj na Instagrame, za čo od fanúšikov schytala poriadnu kritiku!

Modelka sa pýši prírodným poprsím a je jednou z mála bývalých missiek, ktorá zatiaľ nenavštívila plastického chirurga, píše český magazín super.cz. Agáta však nič neskrýva a priznala sa, že o plastike niekoľkokrát uvažovala.

„Deti som dlho dojčila, to sa na prsiach podpíše. Už som bola niekoľkokrát objednaná, bola som na rôznych konzultáciách. A vždy som to zrušila. Bojím sa narkózy a teraz jednoducho nemám v pláne nechať sa rezať,“ povedala Agáta.

Fotku, ktorú poslala partnerovi, ukázala aj svojim fanúšikom na sociálnej sieti. A okamžite dostala kopec hejtov práve na jej vytasené poprsie ale tiež na príšerný výraz v tvári a veľmi nešťastne upravené obočie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

„Tak tu vyzeráš ako totálne zjazdená,“ napísala jej jedna sledujúca a ďalšia bola ešte drsnejšia: „Nevinnú fotku? Vyzeráš ako kur*a.“ „Ježiš je toto v tvojom veku nutné? Chápem, že to pošleš priateľovi, ale prečo to dávaš sem?“ napísala ďalšia.

„Agáto, mám vás rada, ste inteligentná, pekná, ale máte dve deti. Nie je vám to čudné takto sa predvádzať?“ stálo v ďalšom komentári. 

Nuž, určite nie je jediná, ktorej sa vo vzťahoch nedarí, no možno by to nabudúce mohla vyskúšať bez sociálnych sietí, čo poviete?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie