Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Splnila si sen o jedinečnom vzhľade, má to však háčik: Keď si dá dole rúško, každý sa zľakne
Zdielať na

Splnila si sen o jedinečnom vzhľade, má to však háčik: Keď si dá dole rúško, každý sa zľakne

Zdroj: Instagram/ambslukefanpage

Túto ženu by ste na ulici rozhodne neprehliadli, stane sa okamžite stredobodom pozornosti všade, kde sa objaví. Kým niektorí ju obdivujú, deťom a starším ľuďom naháňa skôr strach. Pozrite sa, prečo!

26-ročnú Amber Luke z Austrálie preslávili jej tetovania, ktoré si postupne pridávala na rôzne časti tela. Hoci ju fanúšikovia prosili, aby si ušetrila aspoň tvár, neposlúchla ich a dnes má atramentom pokrytých až 98 percent pokožky.

Amber priznala, že v živote nemala na ružiach ustlané a v období puberty si prešla náročným obdobím. „V štrnástich sa u mňa objavili depresie,“ zverila sa fanúšikom a vysvetlila, že práve tetovanie sa pre ňu stalo akousi formou terapie, píše Daily Star.

Do tetovaní doteraz vrazila poriadny balík peňazí, no absolútne to neľutuje, pretože si tým splnila svoj sen. „Milujem každý kúsok svojho tela. Na svete nie je nikto, kto by mal rovnaké tetovania. Je to jedinečné,“ dodáva sebavedomo.

Extravagantná Amber si už zvykla na to, že vzbudzuje pozornosť všade, kde sa objaví, často sa s ňou ľudia chcú fotiť, no samozrejme stretáva sa aj s kritikou, najmä na sociálnych sieťach. 

„Som rada, že žijem vo svete, kde je možné plniť si svoje sny,“ dodala potetovaná žena, ktorú trápi iba to, že má problém nájsť si seriózne zamestnanie. 

Čo na takýto koníček hovoríte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie