Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
12 rokov ju žiadny paparaci nedokázal nafotiť, až teraz: Toto je poriadne desivá premena hollywoodskej krásky!
Zdielať na

12 rokov ju žiadny paparaci nedokázal nafotiť, až teraz: Toto je poriadne desivá premena hollywoodskej krásky!

Zdroj: Profimedia.sk

Tak túto niekdajšiu hollywoodsku sexi kosť by ste dnes nespoznali ani vtedy, ak by sa vám prihovorila a pozerala sa priamo do tváre! Prečo? Pozrite sa ako sa Bridget Fonda zmenila.

Niekdajšia hollywoodska kráska má na konte množstvo filmov a v 90. rokoch patrila medzi populárne herečky, ktoré točili jeden film za druhým. V roku 2002 však herectvo zavesila na klinec a rozhodla sa, že všetok svoj čas bude venovať práve svojej rodine. 

S manželom Dannym Elfmanon, ktorého hudbu počuť z množstvo trhákov, vychováva spoločného syna. Blondína sa stiahla z verejného života a v spoločnosti ju naposledy bolo vidieť v roku 2009. O pár rokov neskôr sa ju paparaci márne snažili vyfotiť. Nikdy sa im to nepodarilo. Až doteraz! 58-ročnú Bridget zastihli neďaleko jej kalifornského domu a stále je tajomstvom, ako ju vlastne spoznali... Fonda sa totiž radikálne zmenila a teda spoznal by ju len málokto.  Vlasy má prešedivelé, výrazne pribrala a starosť si nerobí ani s výberom oblečenia. Dnes by v nej niekdajšiu oslnivú hollywoodsku krásku asi nikto nevidel...

Profimedia.sk

​Takto sa naposledy objavila v spoločnosti...

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie