Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Pred rokmi bol z nej hotový aj Maštalír, dnes pohľad na niekdajšiu sexicu zabolí: Pamela Andreson zostarla!
Zdielať na

Pred rokmi bol z nej hotový aj Maštalír, dnes pohľad na niekdajšiu sexicu zabolí: Pamela Andreson zostarla!

Zdroj: Profimedia.sk

Záchranárka z Pobrežnej hliadky Pamela Anderson bola sexsymbolom 90. rokov a zatúžil po nej nejeden muž. Dnes je na útlu blondínu smutný pohľad.

Hoci má na konte rôzne filmy aj seriály, ani jeden ju nepreslávil ako Baywatch. Práve vďaka postave a jej sexi červeným plavkám sa Pamela Anderson stala idolom mnohých mužov. 

Spomínate si, že v roku 2008 dokonca navštívila aj Slovensko? Bola hosťkou istej netradičnej súťaže krásy, ktorú zorganizovala Lucia Senášiová. Práve tu ju stretol aj Tomáš Maštalír, ktorému sa zo sexi Pam podlamovali kolená. Tie časy sú však už dávno preč!

Kráska vo svojom živote zažila naozaj kadečo a poznačili ju nevydarené manželstvá, škandály a bitky od mužov, ktoré ju poznačili. Ostatné roky žije blondína mimo záujmu médií a užíva si život. A práve na jednej obyčajnej prechádzke v americkom Malibu ju zachytili paparacovia. Anderson oblečená v pohodlných teplákoch a bielom tričku bez mejkapu a upravených vlasov vyzerala ako hocijaká iné žena. V júli oslávi svoje 55. narodeniny a na svoj vek vyzerá akosi unavene a zničene...

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie