Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kate Middleton oslavuje 40. narodeniny: Palác zverejnil jej 3 nové FOTKY. Takto ste ju na verejnosti ešte nevideli!
Zdielať na

Kate Middleton oslavuje 40. narodeniny: Palác zverejnil jej 3 nové FOTKY. Takto ste ju na verejnosti ešte nevideli!

Zdroj: Profimedia

Kate Middleton práve dnes oslavuje svoje 40. narodeniny. Pri tejto príležitosti členka britskej kráľovskej rodiny nafotila nové fotky, ktoré ju ukazujú tak, ako ju na verejnosti vídať málokedy.

"Intímne a nesmrteľné" - presne také sú najnovšie fotky Kate, ktoré vznikli špeciálne pri príležitosti jej okrúhlych narodenín, ktoré oslavuje práve dnes. 

Na spomínaných fotkách vojvodkyňa pózuje v šatách od zosnulého britského návrhára Alexandra McQueena. Práve od neho mala aj svoju svadobnú róbu, keď sa vydávala za princa Williama. Čo sa týka šperkov, práve perlovými náušnicami s diamantmi, ktoré má na čiernobielych fotkách, si chcela uctiť princeznú Dianu. Tá ich totiž mala na sebe na podobných záberoch z roku 1990. Snímky sú romantické, zasnené, nestrojené a sú úplne iné, ako tie oficiálne, ktoré Kate nafotila pred rokmi. 

Samotné fotky nafotil taliansky fotograf Paolo Roversi v Londýne a všetky tri snímky budú súčasťou stálej expozície v Národnej galérii portrétov v Londýne. Spomínaný Talian netajil, že Kate ho už v prvých minútach stretnutia ľudsky veľmi očatrila. "Dojali ma jej dobrosrdečnosť a priateľské prijatie a očaril lesk v je očiach, ktorý odráža krásu jej ducha a úsmev, ktorý symbolizuje štedrosť, ktorú nosí v srdci. Stretol som jednu krásnu bytosť, ktorej pozitívna energia môže tomuto svetu priniesť nádej, " vyjadril sa pre britský DailyMail. Roversi. Jeho fotografie očarili nielen Britov, ale mnohých fanúšikov Kate, ktorí si o nich myslia, že sú nádherné. Čo si myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie